Kanakeitto firenzeläisittäin 310 g

Kanakeitto firenzeläisittäin 310 g

Italia lautasella kanakeitto: Italialaisen keittiön runsaan ruokaisa, mausteilla ryyditetty suomalaisesta broilerinlihasta ja leppäsavupekonista haudutettu kanakeitto. Kasvikset, perunat ja cannellinipavut höystävät herkullista keittoa.

  • G
  • L
  • Avainlippu

Aineosat

Vesi, peruna, säilötty cannellinipapu, kesäkurpitsa, broilerinfilee 10 % (Suomi), porkkana, savupekoni [porsaankylki (Suomi), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451), glukoosi, savuaromi, säilöntäaine (E 250)], lehtiselleri, sipuli, liemivalmiste (suola, aromit, auringonkukka- ja rypsiöljy, valkopippuri), oliiviöljy, valkosipuli, tomaatti, sitruunatäysmehutiiviste, timjami, mausteet, chili. Broilerinliha saattaa sisältää luuta.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 2,5 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi