Kanapata cortonalaisittain 320 g

Kanapata cortonalaisittain 320 g

Italia lautasella kanapata: italialaisittain yrteillä, valkosipulilla ja valkoviinillä maustetussa tomaattikastikkeessa haudutettua kanapataa. Täyteläisen kastikkeen salaisuus on tattikuutiot ja oliivit. Pata maistuu riisin, yrttiporkkanoiden ja vihreiden papujen kera.

  • G
  • L
  • Avainlippu

Kanakastiketta, riisiä ja kasviksia

Aineosat

Kanapata 225 g: säilötty kirsikkatomaatti, broilerinliha 33 % (Suomi), vesi, oliivi, valkoviini, sipuli, lehtiselleri, herkkutatti, valkosipuli, oliiviöljy, liemivalmiste (suola, aromit, auringonkukka- ja rypsiöljy, valkopippuri), hunaja, maissitärkkelys, timjami, mausteet, jodioitu suola. Broilerinliha saattaa sisältää luuta. Riisi 65 g. Kasvikset 30 g: porkkana, vihreä papu, oliiviöljy, persilja, timjami.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi