Kanapizza 200 g

Kanapizza 200 g

Kanatäytteinen klassikkopizza on täytetty täyteläisellä tomaattikastikkeella, mehevillä kanapaloilla ja juustoraasteella. Tässä klassikossa pizzataikina on perinteisesti hiivalla kohotettu ja ihanan rapeaksi pizzauunissa paistettu.

  • L
  • Avainlippu

Aineosat

Vehnäjauho, paahdettu broilerin- ja kalkkunanfilee 20 % [broilerin- ja kalkkunanfilee, tapiokatärkkelys, maltodekstriini, stabilointiaineet (E 450, E 451), säilöntäaine (E 250)], tomaatti, juusto, vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, hiiva, sokeri, valkosipuli, etikka, aromit, mausteet (mm. paprika, mustapippuri, cayenne, oregano, basilika, inkivääri, sinapinsiemen, korianteri). Broileria 13 % (saattaa sisältää luuta). Lihan alkuperä EU.

Runsasproteiininen.

Valmistuspaikka

Valkeakoski

Kuumennus-/kypsennysohje

Mikroaaltouunissa (800 W): Poista pizza pussista ja kuumenna n. 1 min 30 s. Uunissa: Poista pizza pussista ja kartonkilautaselta. Laita pizza 180 °C uuniin ja kuumenna n. 8 min. Huomioi uunikohtaiset erot.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi