Kirjolohikebakko 160 g

Kirjolohikebakko 160 g

Suomalaisesta kirjolohesta sekä turskasta valmistettu herkullinen koko perheen kebakko. Sisältää runsaasti, 63 % kalaa.

  • L
  • Sydänmerkki
  • Avainlippu

Kirjolohimurekevarras

Aineosat

Kirjolohi 43 % (Suomi), turska, kananmuna, rypsiöljy, perunahiutale, sipuli, perunajauho, maissitärkkelys, jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, tilli, mustapippuri. Kalapitoisuus 63 %. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää ja soijaa.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Paistinpannulla miedolla lämmöllä. Uunissa (180 °C) paistonkestävässä astiassa, peitettynä n. 20 min. Mikroaaltouunissa (750 W) lautasella, kuvulla peitettynä n. 2 min.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi