Lasagne Bolognese 400 g

Lasagne Bolognese 400 g

Sikke Sumarin parhaat ovat maistuvimpia aterioita, joiden resepteihin Sikke on tuonut makuterveiset Italiasta. Keitimme klassisen tomaattipohjaisen jauhelihakastikkeen naudan- ja sianlihasta ja maustoimme sen yrteillä ja punaviinillä. Kokosimme lasagnen kerroksittain lihakastikkeen kanssa ja kuorrutimme bechamel-kastikkeella ja reilulla määrällä juustoa. Tämä reilun kokoinen annoslasagne on kehitetty Sikke Sumarin reseptillä ja tuo makumuistot Italiasta. Laktoositon.

  • L

Aineosat

Vesi, tomaatti, naudan- ja sianliha 19 % (Suomi), pastalevy (vehnä- ja durumvehnäjauho, vesi, kananmunankeltuainen, auringonkukkaöljy, suola, vehnägluteeni), porkkana, laktoositon kerma, juusto, sipuli, maissitärkkelys, sulatejuusto [juusto, vesi, voiöljy, sulatesuolat (E 331, E 340, E 452)], jodioitu suola, valkosipuli, mausteet (mm. mustapippuri, chili, persilja, basilika), fariinisokeri, punaviini, rapsiöljy, lihaliemijauhe [maissiproteiinihydrolysaatti, suola, aromit, sokeri, naudanlihauute, maltodekstriini, rapsiöljy, porkkanauute, lipstikka, väri (E 150c)].

Proteiinipitoinen.

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 2,5-3,5 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi