Lihakebakko ja dippikastike 120 g

Lihakebakko ja dippikastike 120 g

Tuote on poistunut valikoimasta.

Lihaisa naudan- ja broilerinlihasta tehty, naposteltava tuote. Lisätty kasviksia tuomaan keveyttä ja makua. Mukana juuresketsuppi dippaukseen.

  • Avainlippu

Jauhelihavarras + juuresketsuppi

Aineosat

Lihakebakot 100 g: naudan- ja broilerinliha 59 % (Suomi), palsternakka, peruna, purjo, soijaproteiinivalmisteet, rypsiöljy, perunahiutale, perunajauho, perunakuitu, omenatäysmehutiiviste, jodioitu suola, mausteet (mm. chili, valkopippuri, paprika), maissitärkkelys. Juuresketsuppi 20 g: vesi, tomaattisose 39 %, porkkana, sokeri, punajuuri, etikka, jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, mausteet (mm. inkivääri, valkopippuri), säilöntäaine (E 202). Juureksia 22 %.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Irrota pakkauksen suljentakalvo, huomioi että rasian sisäpinnalla oleva kalvo ei irtoa samalla. Poista kastikepussi. Lämmitä kebakoita pakkauksessaan mikroaaltouunissa (750 W) noin 1 min.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi