Saarioinen Oy
Lihakebakko ja dippikastike 120 g
Lihakebakko ja dippikastike 120 g

Lihakebakko ja dippikastike 120 g

Lihaisa naudan- ja broilerinlihasta tehty, naposteltava tuote. Lisätty kasviksia tuomaan keveyttä ja makua. Mukana juuresketsuppi dippaukseen.

  • G
  • L
  • Avainlippu
Per 100 g Annoksessa (120 g) saannin vertailuarvo *
Energia (kJ) 750 kJ 900 kJ
Energia (kcal) 180 kcal 216 kcal 11 %
Rasva 10 g 12,0 g 17 %
- tyydyttyneet rasvahapot 4,0 g 4,8 g 24 %
- kertatyydyttymättömät rasvahapot 3,4 g 4,1 g
- monityydyttymättömät rasvahapot 1,4 g 1,7 g
Hiilihydraatit 7,9 g 9,5 g 4 %
- sokerit 3,6 g 4,3 g 5 %
Ravintokuitu 2,5 g 3,0 g 12 %
Proteiini 12 g 14,4 g 29 %
Suola (2,5x Natrium) 1,0 g 1,2 g 20 %
Laktoosi 0 g 0 g

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal).

Jauhelihavarras + juuresketsuppi

Aineosat

Lihakebakot 100 g: naudan- ja broilerinliha 59 % (Suomi), palsternakka, peruna, purjo, soijaproteiinivalmisteet, rypsiöljy, perunahiutale, perunajauho, perunakuitu, omenatäysmehutiiviste, jodioitu suola, mausteet (mm. chili, valkopippuri, paprika), maissitärkkelys. Juuresketsuppi 20 g: vesi, tomaattisose 39 %, porkkana, sokeri, punajuuri, etikka, jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, mausteet (mm. inkivääri, valkopippuri), säilöntäaine (E 202). Juureksia 22 %.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Irrota pakkauksen suljentakalvo, huomioi että rasian sisäpinnalla oleva kalvo ei irtoa samalla. Poista kastikepussi. Lämmitä kebakoita pakkauksessaan mikroaaltouunissa (750 W) noin 1 min.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Tuotenumero

3701

Kuluttajapakkauksen EAN-koodi

6412000037018

Myyntierän EAN-koodi

6412001037017

Paino

120 g

Pakkaus

Kartonkikotelo, muovikalvo

Kokeile myös näitä tuotteita

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi