Saarioinen Oy
Lohikebakko ja dippikastike 120 g
Lohikebakko ja dippikastike 120 g

Lohikebakko ja dippikastike 120 g

Kirjolohesta ja turskasta valmistettu napostelutuote, joka on helppo nauttia sellaisenaan kylmänä tai lämpimänä. Mukana herkullinen dippikastike pussissa.

  • L
  • Avainlippu
Per 100 g Annoksessa (120 g) saannin vertailuarvo *
Energia (kJ) 1080 kJ 1296 kJ
Energia (kcal) 260 kcal 312 kcal 16 %
Rasva 18 g 21,6 g 31 %
- tyydyttyneet rasvahapot 2,1 g 2,5 g 13 %
- kertatyydyttymättömät rasvahapot 9,2 g 11,0 g
- monityydyttymättömät rasvahapot 5,1 g 6,1 g
Hiilihydraatit 11 g 13,2 g 5 %
- sokerit 1,9 g 2,3 g 3 %
Ravintokuitu 0,6 g 0,7 g 3 %
Proteiini 13 g 15,6 g 31 %
Suola (2,5x Natrium) 0,91 g 1,1 g 18 %
Laktoosi 0 g 0 g

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal).

Kirjolohivarras + maustekastike

Aineosat

Lohikebakot 100 g: Kirjolohi 49 % (Suomi), turska, kananmuna, rypsiöljy, perunahiutale, sipuli, vesi, maissitärkkelys, perunajauho, jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, tilli, mustapippuri. Kalapitoisuus 71 %. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää. Kastike 20 g: vesi, rapsiöljy, sokeri, tomaattisose 6 %, etikka, kananmunankeltuainen, mausteet (mm. paprika, sinapinsiemen, chili, sipuli, valkosipuli), muunnettu perunatärkkelys, jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, säilöntäaine (E 202), sakeuttamisaine (E 415).

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Irrota pakkauksen suljentakalvo, huomioi että rasian sisäpinnalla oleva kalvo ei irtoa samalla. Poista kastikepussi. Lämmitä kebakoita pakkauksessaan mikroaaltouunissa (750 W) noin 1 min.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Tuotenumero

3700

Kuluttajapakkauksen EAN-koodi

6412000037001

Myyntierän EAN-koodi

6412001037000

Paino

120 g

Pakkaus

Kartonkikotelo, muovikalvo

Kokeile myös näitä tuotteita

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi