Risotto Bolognese 350 g

Risotto Bolognese 350 g

Italia Lautasella. Monta herkullista annosta, monta tarinaa Italiasta kokki ja ravintoloitsija Sikke Sumarin resepteillä. Haudutimme bolognesekastikkeen suomalaisesta naudan-ja porsaanlihasta tomaattisessa kastikkeessa. Maustoimme kastikkeen punaviinillä, yrteillä, valkosipulilla ja mustapippurilla. Yhdistimme maukkaan bolognesekastikkeen, joka tunnetaan myös ragu-nimellä, italialaisen risottoriisin kanssa. Lisäsimme risottoon myös maukkaita kasviksia; kirsikkatomaatteja ja porkkanaa. Viimeistele risottoannos mukana olevilla juustolastuilla. Buon appetito! Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • G
  • L
  • Avainlippu
  • Luotetuin

Jauheliharisotto

Aineosat

Risotto 340 g: vesi, riisi, naudan- ja sianliha 15 % (Suomi), säilötty kirsikkatomaatti (kirsikkatomaatti, tomaattimehu, suola), tomaattisose, porkkana, parmesaanijuusto, sipuli, punaviini, lehtiselleri, maissitärkkelys, jodioitu suola, oliiviöljy, basilika, valkosipuli, lihaliemijauhe (maissiproteiinihydrolysaatti, suola, aromit, sokeri, naudanlihauute, maltodekstriini, rapsiöljy, porkkanauute), mustapippuri, oregano, chili, timjami. Italialainen juustolastu 10 g (pakattu suojakaasuun).

Runsasproteiininen.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Poista juustopussi ja avaa kalvoa hieman. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi