

Siskonmakkarakeitto 300 g
Perinteinen siskonmakkarakeitto on haudutettu peruna- ja juureskuutioista sekä siskonmakkaroista. Mehevät siskonmakkarat on valmistettu suomalaisesta porsaanlihasta. Maukkaan liemen mausteina on persiljaa ja kokonaisia maustepippureita.
- G
- L
-
Per 100 g | Annoksessa (300 g) | saannin vertailuarvo * | |
---|---|---|---|
Energia (kJ) | 274 kJ | 822 kJ | |
Energia (kcal) | 65 kcal | 195 kcal | 10 % |
Rasva | 3,7 g | 11,1 g | 16 % |
- tyydyttyneet rasvahapot | 1,5 g | 4,5 g | 23 % |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 1,4 g | 4,2 g | |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,4 g | 1,2 g | |
Hiilihydraatit | 4,8 g | 14,4 g | 5 % |
- sokerit | 1,2 g | 3,6 g | 4 % |
Ravintokuitu | 0,8 g | 2,4 g | 10 % |
Proteiini | 2,7 g | 8,1 g | 16 % |
Suola (2,5x Natrium) | 0,76 g | 2,3 g | 38 % |
Laktoosi | 0 g | 0 g |
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal).
Aineosat
Vesi, peruna, ruokamakkara 15 % [sian- ja naudanliha 73 % (Suomi), vesi, silava, soijaproteiinivalmiste, glukoosi, jodioitu suola, mausteet (mm. sinapinsiemen, inkivääri, korianteri, paprika), perunakuitu, stabilointiaine (E 450), aromit (mm. chili, valkosipuli), punajuurimehujauhe, väri (E 160a)], porkkana, lanttu, purjo, kasvisliemijauhe (suola, kurpitsa, palsternakka, sokeri, persilja, oliiviöljy, valkopippuri, maltodekstriini), tomaatti, maustepippuri.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 2,5 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
3198
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000031986
Myyntierän EAN-koodi
6412001031985
Paino
300 g
Pakkaus
Muovikulho, kartonkiholkki
Pakkauksen kierrätys
Irrota pakkauksen muoviosat toisistaan ja vie muovinkeräykseen. Vie kartonki kartonginkeräykseen.