Siskonmakkarakeitto 300 g

Siskonmakkarakeitto 300 g

Perinteinen siskonmakkarakeitto on haudutettu peruna- ja juureskuutioista sekä siskonmakkaroista. Mehevät siskonmakkarat on valmistettu suomalaisesta porsaanlihasta. Maukkaan liemen mausteina on persiljaa ja kokonaisia maustepippureita.

  • G
  • L
  • Hyvää suomesta

Aineosat

Vesi, peruna, ruokamakkara 15 % [sian- ja naudanliha 73 % (Suomi), vesi, silava, soijaproteiinivalmiste, glukoosi, jodioitu suola, mausteet (mm. sinapinsiemen, inkivääri, korianteri, paprika), perunakuitu, stabilointiaine (E 450), aromit (mm. chili, valkosipuli), punajuurimehujauhe, väri (E 160a)], porkkana, lanttu, purjo, kasvisliemijauhe (suola, kurpitsa, palsternakka, sokeri, persilja, oliiviöljy, valkopippuri, maltodekstriini), tomaatti, maustepippuri.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 2,5 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi