Suomalainen kanan sisäfilee ja yrttipasta 340 g

Suomalainen kanan sisäfilee ja yrttipasta 340 g

Sikke Sumarin parhaat ovat maistuvimpia aterioita, joiden resepteihin Sikke on tuonut makuterveiset Italiasta. Uunipaahdoimme kanan sisäfileet ja maustoimme ne yrteillä. Valmistimme raikkaan yrttipastan gluteenittomasta kierrepastasta, paprikoista ja kesäkurpitsoista. Keitimme maistuvan tomaattikastikkeen, jossa on mukana myös kokonaisia kirsikkatomaatteja. Toimme vielä väri-iloa porkkanoista. Murea kana-ateria kehitetty Sikke Sumarin reseptillä.

  • G
  • L

Aineosat

Yrttipasta 120 g: gluteeniton pasta (maissijauho, vesi), grillattu paprika, grillattu kesäkurpitsa (kesäkurpitsa, auringonkukkaöljy), rapsiöljy, basilika, jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, mustapippuri. Uunipaahdettu broilerin sisäfilee 100 g: broilerinfilee (Suomi), vesi, kasviöljy (rypsi, rapsi), persilja, stabilointiaine (E 451), glukoosisiirappi, jodioitu suola, sakeuttamisaineet (E 407, E 415), glukoosi. Broilerinfilee saattaa sisältää luuta. Tomaattikastike 90 g: tomaatti 57 %, tomaattimehu, porkkana, sipuli, lehtiselleri, hunaja, oliiviöljy, jodioitu suola, maissitärkkelys, timjami, mustapippuri. Maustetut porkkanat 30 g: porkkana, rapsiöljy, persilja, sokeri, jodioitu suola.

Runsasproteiininen.

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 2-3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi