Herkullisia pasta-aterioita

Me Saarioisilla lähdimme selvittämään hyvän arkipastan salaisuuden. ​Syntyi Päivän pasta -sarja, johon kuuluu herkullisia ja maistuvia pastoja helppoon ja nopeaan arkeen. Inspiraation tuotteiden kehittämiseen ajankohtaisista, herkullisista mauista.

Päivän pastat ovat siis arjen lempiruokia, joissa on aina ajankohtainen makukulma. Niissä on houkutteleva paistopinta ja kaikkien makujen on annettu uunissa tekeytyä herkulliseksi kokonaisuudeksi.

Päivän Pasta -sarjassa on uusimpana ajankohtaisena makuna Mausteisen tonnikala-rigatonepasta. Ateriassa käytetyn tonnikalan  pyynti ja koko toimitusketju Tyyneltämereltä Saarioisille asti on MSC-sertifioitu, mikä varmistaa kalapopulaatioiden kestävän kalastuksen. Olemme nostaneet myös MSC-merkinnän tähän pastaamme.

Esimerkiksi lasagne on monen suosikkiruoka, mutta sen tekemiseen ei välttämättä löydy aikaa. Päivän pasta -sarjasta löytyy tähän vastauksena mehevä Lasagne Bolognese

Arkiruoaksi Päivän pasta -sarjasta löytyvät myös Paahteinen kana-valkosipulipasta, Maukas tomaatti-fetapasta ja Juustoinen Carbonarapasta, jotka vievät melkein kielen mennessään. 

Lisäksi valikoimassamme on myös Spagettia ja jauhelihakastiketta sekä Spagettilihavuoka, jotka saavat makunsa tomaattikastikkeesta. Koko perheelle maistuvasta Lasagne 600 g syö kaksi henkilöä, yhdelle riittää perinteinen Lasagne 300 g tai kasvissyöjällekin sopiva maukas Kasvislasagne!

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi