Ruokaisat ja monipuoliset salaatit

Saarioisten ruokaisat salaatit ovat hyvä vaihtoehto lounaaksi tai evääksi. Salaatit on pakattu kätevästi, jonka ansiosta ne kulkevat mukana repussa tai laukussa.

Pastapohjaisista salaateista saa energiaa

Saarioisten salaattiateriat ovat ruokaisia ja helposti mukaan otettavia eväitä. Pastasalaateista löytyy kolme makuvaihtoehtoa; Salami-pastasalaatti, Kinkku-pastasalaatti ja Tonnikala-pastasalaatti.  Salaattiateriat ovat sopivia lounaaksi tai isomman nälän välipalaksi. Pastasalaateissa on käytetty proteiinin lähteenä lihaa tai kalaa. Jokainen makuvaihtoehto on sovitettu salaatinkastikkeella, joka sointuu parhaiten pääraaka-aineeseen. Kana-pastasalaattia maustaa raikkaan hedelmäinen sitruunakastike ja Tonnikala-pastasalaattia sinappikastike miedosti tillillä maustettuna. Tuhdimmassa Salami-pastasalaatissa kastikkeena toimii pikantti chipotle-chilikastike, joka antaa potkua salaattiin. Perinteisempää Kinkku-pastasalaattia sävyttää maukas amerikkalaistyylinen ranch-kastike.

Lounasvaihtoehtoja etsiessäsi voit myös testata Saarioisten Lounasgeneraattoria, jonka avulla löydät mieluisen lounaan juuri sinun makuusi.

 

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi