Ruokaisat ja monipuoliset salaatit

Saarioisten ruokaisat salaatit ovat hyvä vaihtoehto lounaaksi tai evääksi. Salaatit on pakattu kätevästi, jonka ansiosta ne kulkevat mukana repussa tai laukussa.

Saarioisten monipuoliset salaatit

Saarioisten tuotevalikoima pitää sisällään esimerkiksi lounaaksi soveltuvia valmis- ja tuoresalaatteja sekä pääruoan lisukkeeksi tarkoitettuja lisukesalaatteja. Eväs-tuotesarjan tuoresalaattien sekä tuhdimpien pastasalaattien, kuten Salamisalaattiaterian tai Kinkkusalaattiaterian, pakkauksen mukana tulee kätevä haarukka, jolloin valmissalaatti voidaan nauttia vaikka puistossa piknikillä, työmatkan lomassa tai heti, kun siltä tuntuu!

Ruokaisat salaatit ovat täyspainoisia vaihtoehtoja lämpimälle ruoalle.

Pastapohjaisista salaateista saa energiaa

Saarioisten salaattiateriat ovat ruokaisia ja helposti mukaan otettavia eväitä. Pastasalaateista löytyy neljä makuvaihtoehtoa; Broilerisalaattiateria, Salamisalaattiateria, Kinkkusalaattiateria ja Tonnikalasalaattiateria.  Salaattiateriat ovat sopivia lounaaksi tai isomman nälän välipalaksi. Pastasalaateissa on käytetty proteiinin lähteenä lihaa tai kalaa. Jokainen makuvaihtoehto on sovitettu salaatinkastikkeella, joka sointuu parhaiten pääraaka-aineeseen. Broilerisalaattiateriaa tasapainottaa lempeä hunajainen jogurttikastike ja Tonnikalasalaattiateriaa sinappikastike miedosti tillillä maustettuna. Tuhdimmassa Salamisalaattiateriassa kastikkeena toimii pikantti chipotle-chilikastike, joka antaa potkua salaattiin. Perinteisempää Kinkkusalaattiateriaa sävyttää maukas amerikkalaistyylinen ranch-kastike.

Lounasvaihtoehtoja etsiessäsi voit myös testata Saarioisten Lounasgeneraattoria, jonka avulla löydät mieluisen lounaan juuri sinun makuusi.

Eväs-sarjan tuoresalaatit

Saarioisten uudistettu Eväs-tuotesarja sisältää tuoresalaattien lisäksi täytettyjä leipiä ja erilaisia wrappeja. Eväs-salaattien vaihtoehdoissa on käytetty tuoreita raaka-aineita lisukkeiden vaihdellessa broilerista savukirjoloheen ja rapeisiin leipäkrutonkeihin. Tuoresalaatti kruunataan tietenkin annokseen sopivalla salaattikastikkeella. Eväs-sarjan salaatit on pakattu annosastioihin, joissa raaka-aineet ovat omissa lokeroissaan. Näin raaka-aineet pysyvät tuoreina mahdollisimman pitkään ja voit itse sekoittaa mukaan juuri sen verran salaatinkastiketta kuin haluat.

Ruokaisista salaattiaterioista kannattaa kokeilla esimerkiksi pastapohjaista Eväs Kana-Provencensalaattia tai Kana-caesarsalaattia ja Kana-pinaattisalaattia. Monen suosikki Eväs Savukirjolohisalaatti valloittaa myös herkullisella maullaan.  

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi