Perunalisukkeet

Peruna on suomalaisten suosikkiruokaa, ja niin ovat myös erilaiset perunalisukkeet: kermaperunat, vuohenjuustoperunat, perunasalaatti... Kaikki suomalaisten ruokapöytien vakiovieraita!

Kermaperunat ja valkosipuliperunat kruunaavat juhlapöydänkin

Saarioisten Kermaperunoilla saat helposti hyvän perunalisäkkeen esimerkiksi pihvien tai grilliruokien kanssa. Kermaperunoita löytyy valikoimastamme 320 g ja 700 g vuoissa. Valkosipulista pitävä voi valita juhlapöydän lisukkeeksi Valkosipulikermaperunat. Nämä ihanat lämpimät perunalisukkeet paistetaan Sahalahden tehtaallamme. 

Vuohenjuuustoperunat vievät kielen mennessään

Saarioisten Vuohenjuustoperunat ei olekaan mikä tahansa perunalisäke vaan suussa sulavan kermainen lisukelaatikko. Siinä yhdistyvät paloitellut perunat, kerma sekä sulate- ja vuohenjuusto herkulliseksi kokonaisuudeksi. Pirteyttä perunaruokaan tuovat esimerkiksi tomaatti ja mustapippuri.

Nämä juustoperunat ovat myös gluteenittomia ja vähälaktoosisia, joten niiden avulla loihdit mitä herkullisimpia ruokia helposti ja nopeasti myös sellaisiin illanviettoihin, joihin osallistuu erikoisruokavaliota noudattavia vieraita. Mikroaaltouunissa valmistettuna aikaa menee noin kolme minuuttia, uunissa noin kolmekymmentä. Voit myös paistaa perunat paistinpannulla miedolla lämmöllä.

Vuohenjuustoperunat sopivatkin melkein minkä tahansa ruoan kylkeen, tai voit käyttää niitä tuomaan kylmään salaattiin ruokaisuutta ja lämpöä. Voit annostella perunat suoraan lautaselle tai laittaa ne yhteen kulhoon, josta jokainen ruokailija voi ottaa oman makunsa mukaan sopivan määrän.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi