Saarioinen Oy

Tuotteet

Pihvit lihasta ja kasviksista

Pihvit, ruokien kuninkaat

Hyvän pihvin valmistamista pidetään kokkien taidonnäytteenä, mutta onneksi meidän kaikkien ei tarvitse muuttua mestarikokeiksi. Saarioisten pihveillä saat mahtavat maut ruokapöytääsi pienellä vaivalla.

Naudan syvämureutettu lehtipihvi ulkofileestä on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta. Naudan lehtipihvit ovat jo valmiiksi miedosti suolattuja ja nuijittuja. Sinun ei tarvitse kuin paistaa pihvi. Jos haluat, voit heittää pihvin pinnalle vielä ripauksellisen pippuria.

Muita naudanlihapihvejä ovat Naudan ulkofileepihvi, Naudan sisäfileepihvi ja Naudan pippuripihvi ulkofileestä.

Kalatäytepihvit auttavat valitsemaan lautasellesi yhden viikon kalaruoista. Kalatäytepihvit on valmistettu 55-prosenttisesti turskasta, minkä lisäksi niissä on pinaattitäytettä. Helppo, terveellinen ja hyvänmakuinen illallinen, ole hyvä.

Kasvispihvit murtavat rajoja

Pihvi tarkoittaa monille taivaallista ateriaa, jonka maku vie kielen mennessään. Jos suosii kasvisruokavaliota, ei välttämättä perinteisin naudan lehtipihvi tule kysymykseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että maailman parhaasta ruoasta – pihvistä – tarvitsisi luopua. Päinvastoin! Erilaisia kasvisvaihtoehtoja on tarjolla runsain mitoin.

Hampurilainen on helppo muuttaa kasvisruoaksi sujauttamalla väliin Kasvispihvit. Tämä laktoositon ja lakto-ovo-kasvisruokavaliota noudattavien herkku on valmistettu suikaloiduista porkkanoista, kaaleista ja palsternakoista. Kasviksia kasvispihveissä riittää, sillä kasvispitoisuus on 77 prosenttia. Pihvit voi valmistaa niin pannulla, uunissa kuin mikrossakin.

Kasvispihveistä löytyy myös kaksi gluteiinitonta vaihtoehtoa. Kasvis-fetapihvit ja Punajuuripihvit ovat valmistettu maukkaista kasviksista ja lisämakua molempiin saadaan laktoosittomista juustoista. Kasvispihvit sointuvat hyvin keitettyjen perunoiden, perunamuusin tai riisien kanssa.

Hampurilaiseen löytyy valikoimastamme myös lihaisa burgerpihvi. Esimerkiksi Burgerpihvi Original on perus naudanlihapihvi maustettuna mustapippurilla ja suolalla. Burgerpihvi Pekoni on naudan- ja sianlihasta valmistettu, rouhitulla savupekonilla ja mustapippurilla maustettu herkullinen pihvi.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi