Pyörykät – ruokapöytien supersuosikit

Saarioisten laaja valikoima pyöryköitä tarjoaa jokaiselle oman suosikin

Pyörykät maistuvat kaikille! Ehkä niiden suosion salaisuus on muodossa, ehkä raaka-aineissa, ken tietää. Ainakin valinnanvaraa riittää, sillä Saarioisilla on valikoimassaan niin perinteisempiä kuin trendikkäitäkin vaihtoehtoja.

Perinteinen ruoanlaittaja voi kääntyä Lihapyöryköiden puoleen. Näissä on sian- ja naudanlihaa ja mausteina muun muassa mustapippuria. Mukana voi maistaa myös häivähdyksen omenaa!

Pyöryköitä voidaan valmistaa myös broilerista. Broilerpyöryköitä Saarioisilla on kahta eri kokoa: Broilerpyörykät 400 g ja Broilerpyörykät 900 g

Kasvisvaihtoehdot löytyvät myös pyöryköistä

Kasvissyöjän ei tarvitse jäädä ilman supersuosikkeja, sillä Saarioisten valikoimaan kuuluu myös kasvisversiot pyöryköistä. Perinteisissä Kasvispyöryköissä maistuu porkkana ja hienovaraisesti palsternakka sekä seesaminsiemenet. Kasvispyörykät ovat laktoosittomia ja gluteiinittomia. 

Vegaaneja ei olla unohdettu kasvispyöryköissäkään, sillä Saarioisilta löytyy maukas vaihtoehto. Falafelpyörykkä on rapeapintainen vegaaninen pyörykkä, jonka makumaailmasta erottuvat juustokumina, valkosipuli sekä chili. Falafelpyörykkä on maultaan perinteistä kasvispyörykkää runsaampi. Se sopii luontaisesti myös laktoositonta ruokavaliota noudattavalle sekä gluteenia välttävälle. 

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi