Saarioinen Oy

Tuotteet

Pyörykät – ruokapöytien supersuosikit

Saarioisten laaja valikoima pyöryköitä tarjoaa jokaiselle oman suosikin

Pyörykät maistuvat kaikille! Ehkä niiden suosion salaisuus on muodossa, ehkä raaka-aineissa, ken tietää. Ainakin valinnanvaraa riittää, sillä Saarioisilla on valikoimassaan niin perinteisempiä kuin trendikkäitäkin vaihtoehtoja.

Perinteinen ruoanlaittaja voi kääntyä Herkkupyörykät 350 g puoleen. Näissä on sian- ja naudanlihaa 56 prosenttia ja mausteina muun muassa mustapippuria. Mukana voi maistaa myös häivähdyksen omenaa!

Kokeilijalle sopivat mm. Chorizopyörykät, jotka ovat selkeästi mausteisempi versio. Lempeän tulinen kokonaisuus koostuu muun muassa chilistä ja valkosipulista. Nämä pyörykät ovat erittäin lihaisia. 100 grammaan pyörykkää on käytetty 139 grammaa lihaa. Tasapainoisen ja ruokaympyrää noudattavan ateriakokonaisuuden saat täydentämällä ateriaa lasillisella maitoa ja vaikkapa raasteella. Sen voi lisätä myös leivän päälle, tiesitkö sitä?

Pyöryköitä voidaan valmistaa myös broilerista ja lampaasta. Broilerpyöryköitä Saarioisilla on kahta eri kokoa: Broilerpyörykät 400 g ja Broilerpyörykät 900 g. Saarioisen Lammaspyörykät 240 g on valmistettu karitsan- ja naudanlihasta ja maustettu hyvin: timjami ja minttu kruunaavat tämän pääsisäisen kausituotteen.

Kasvisvaihtoehdot löytyvät myös pyöryköistä

Kasvissyöjän ei tarvitse jäädä ilman supersuosikkeja, sillä Saarioisten valikoimaan kuuluu myös kasvisversiot pyöryköistä. Perinteisissä Kasvispyöryköissä maistuu porkkana ja hienovaraisesti palsternakka sekä seesaminsiemenet. Kasvispyörykät ovat laktoosittomia ja gluteiinittomia. Kasvispyöryköiden kylkeen sopii mm. raikas Tasty Kurkkumajoneesi.

Vegaaneja ei olla unohdettu kasvispyöryköissäkään, sillä Saarioisilta löytyy maukas vaihtoehto. Vegepyörykkä Falafel on rapeapintainen vegaaninen falafel-pyörykkä, jonka makumaailmasta erottuvat juustokumina, valkosipuli sekä chili. Vegepyörykkä on maultaan perinteistä kasvispyörykkää runsaampi. Se sopii luontaisesti myös laktoositonta ruokavaliota noudattavalle sekä gluteenia välttävälle. Vegepyörykän pakkauksessa tulee mukana yksittäispakattu raikas lime-korianterimajoneesi, jota voi käyttää dippikastikkeena.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi