Tapahtui Tampereella lätkän MM-kisoissa Nokia Arenalla

Olimme valmistautuneet asiakastapahtumaan perusteellisesti, niin kuin tapoihin yleensä kuuluu. Juuri ennen lähtöä Areenalle, lähetys Huittisista yllätti meidät. Pöydälle tupsahti kolme pulloa uutta salaista kastiketta. Aiemmin oli sovittu, että nämä maistatetaan asiakkaalla mahdollisimman pian. Asiakashan oli tulossa Nokia Arenalle, joten myyntimies näki momemtuminsa tulleen! Pullot Arenalle mukaan ja suunnitelmissa maistattaa näyte asiakkaalla Suomi-Ruotsi-ottelun huumassa.

Mutta… näimme jo kaukaa, että järjestysmies tutkii kaikkien laukut ovella ennen sisään pääsyä. Pieni hiki otsalla vedimme pitkää tikkua, kuka meistä yrittää kuljettaa pullot sisään tarkastuksen ohi. Omien pullojen kuljettaminen sisään on luonnollisesti kielletty. Tunnetusti asiakaskokemustiimimme on sinnikäs ja periksiantamaton, joten tikun vedon hävinnyt myyntinainen laittoi kroppaa likoon ja sai pienellä kekseliäisyydellä pullon ovien sisäpuolelle. Areenan keittiöstä tilasimme ohi listan vihreää salaattia pöytään ja vedimme pullot piilosta. Tämä raikas kesäinen kastike sai asiakkailta mainiot arviot ja vilpittömän hymyn huulille.

Tämän kesän hittituote on Vihreä Coleslaw, mutta mitä sen jälkeen onkaan Huittisista tulossa? Sitä jäämme jännityksellä odottamaan.

Aurinkoista kesää kaikille!

Minna Slotte
johtaja, Asiakaskokemus

PS. Turvallisuusasioista huolestuneille, kerrottakoon, että henkilökunnan kanssa loppujen lopuksi neuvoteltiin asiasta ja pullo saatiin kuljettaa vain ravintola-alueelle, jossa pulloja käsitellään muutenkin turvallisesti.