Saarioinen Oy

Unelmien videopostauksen ideaa haetaan Saarioisen jaIron Sky -elokuvan ohjanneen Timo Vuorensolan johdolla. Ohjaaja on kertonut tehneensä ensimmäisen pitkän elokuvansa juuri 20 000 euron budjetilla.

– Kampanja on avoin kaikille, ja siinä joku tubettajista saa aivan ainutlaatuisen tilaisuuden luoda jotain todella ilmiömäistä. 20 000 euron budjettia voi tavoitella tekemällä videopostauksen, jossa kertoo kuinka käyttäisi tämänsuuruisen summan yhden postauksen tekemiseen. Odotamme tubettajilta kekseliäitä ja innovatiivisia ehdotuksia, joissa resurssien ollessa kunnossa sisältö on tärkein, Saarioisten markkinointi- ja viestintäjohtaja Katriina Virtanen kertoo.

Raati, johon myös Vuorensola jäsenenä kuuluu, valitsee osallistumisvideoiden lähettäjien joukosta kolme parasta ehdokasta. Näiden ehdokkaiden parista arvotaan pääpalkinnon voittaja, minkä lisäksi yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan.

Sisältö on tärkein myös nuorten kanssa yhteistyössä luodussa välipalassa

Kampanjan yhteydessä lanseerataan Saarioisen uusi välipalatuote Poketti. Se on taskurahalla hankittava välipala, jossa on maukas sisältö. Uutuustuote on kehitetty yhteistyössä nuorten kanssa ja niitä saa kaupoista 27.8.2015 alkaen.

– Koska aidot asiantuntijat tulevat suoraan kohderyhmästä, annoimme ammattikorkeakouluopiskelijoille tehtäväksi ideoida sekä itseään että muita nuoria innostavia välipaloja. Teemme muutenkin tuotekehityksessä tiivistä yhteistyötä kuluttajien kanssa, mutta tällä kertaa nuoret hyppäsivät mukaan jo heti alkuvaiheesta lähtien, Virtanen kommentoi.

Yhteistyön tuloksena syntynyt välipala on uunipaistettu pieni piiras, jossa on runsas täyte ja kansainvälisiä makuja.

– Nykyään myös nuoret seuraavat tarkasti ruokatrendejä ja puhuvat paljon ruoasta. Tämä on huomioitu Pokettien raaka-aineissa, sillä piiraat kätkevät sisäänsä muun muassa maitorahkaa ja raejuustoa, ruislesettä ja täysjyväkauraa sekä chia-siemeniä. Täytteiden maut ovat rohkeita, ja nyt ensimmäisessä vaiheessa ne tulevat Intiasta sekä Meksikosta, Virtanen toteaa.

Lisätietoja:

Katriina Virtanen, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Saarioinen Oy, puh. (03) 244 7347, 040 724 3570