Saarioinen Oy

Uusissa Balanssi-aterisoissamme on runsaasti kasviksia ja paljon proteiinia. Valitsimme niihin taidolla ja huolella raaka-aineet, jotta saimme hiilihydraatit, rasvat ja proteiinit tasapainoon.

Balanssi-ateriat kypsennetään hellävaraisesti ja nopeasti, jotta niiden ravintoaineet säilyvät hyvin. Valmistuksessa ei käytetä säilöntä- tai lisäaineita. Ateriat on maustettu taidokkaasti mm. yrteillä ja pippureilla, jolloin saimme suolan määrän pieneksi. Kaikilla Balanssi-tuotteillamme on Sydänmerkki.

BALANSSI KIRJOLOHIFILEEATERIA 320 G

Paljon toivottu kalavaihtoehto oli kuluttajatestin suosikki. Tässä herkullisessa ja tasapai­noisessa ateriassa on kotimaisen Saaristomeren kirjolohen lisäkkeenä sopivan purtavia uunijuureslohkoja ja trendikästä lehtikaalipestoa. Annoksen kalapitoisuus on 28 % ja valmistuksessa on käytetty jodioitua suolaa. Lisäksi annos on laktoositon ja gluteeniton.

BALANSSI NAUDANPAISTIATERIA 320 G

Maukkaassa ja monipuolisessa annoksessa on naudanpaistia, reilun kokoisia kasvispalo­ja, pehmeän täyteläistä bataattiaiolia ja yrttiperunoita. Naudanpaistiateria sai kuluttajates­tissä erityismainintoja täyteläisestä makukokonaisuudesta ja hyvästä maustaan. Annok­sen lihapitoisuus on 21 %, ja valmistuksessa on käytetty jodioitua suolaa. Lisäksi annos on laktoositon ja gluteeniton.

BALANSSI CHILI SIN CARNE -ATERIA 320 G

Chili sin carne täyttää toiveet herkullisesta kasvisruuasta. Annoksessa on täysjyväriisiä, avokadoa, porkkanaa, soijapapuja ja halloumi-juustoa. Nimensä annos saa kidney-papu­ja ja kikherneitä sisältävästä chilillä maustetusta kastikkeesta. Annoksen kasvispitoisuus on 63 %, ja sen valmistuksessa on käytetty jodioitua suolaa. Lisäksi annos on vähälak­toosinen ja gluteeniton.

Poketit

Uudet Poketit ovat herkullisia, uunipaistettuja piiraita runsailla ja voimakkaasti maistuvilla täytteillä. Proteiinipitoiset taikinakuoret on tuunattu terveellisillä ja maukkailla siemenillä. Makuvaihtoehdot on räätälöity tämän päivän makutren­dien mukaan. Sopiva koko pieneksi välipalaksi.

POKETTI INDIAN SPICE 2 KPL 160 G JA POKETTI MEXICAN SPICE 2 KPL 160 G

Poketti Indian Spice on intialaisittain maustettu jauhelihatäytteinen uunipaistet­tu piiras. Mexican Spice Poketissa on chorizotäyte. Proteiinipitoisten siemenin tuunattujen taikinakuorten kätköissä odottavat runsaat ja maukkaan ruokaisat täytteet.

CHILI-JAUHELIHAPIHVIT 160 G

Lihaisa ja mehevä jauhelihapihvi, johon makua tuovat chili, tomaatti ja jalapeno. Pihveissä on korkea lihapitoisuus, 70 %. Kahden kappaleen pakkaus sopii pie­nempäänkin talouteen. Gluteeniton ja laktoositon.

KASVIS-FETAPIHVIT 160 G

Rapeista kasviksista ja aidosta fetasta valmistettu mehevä kasvispihvi, johon makua tuovat muun muassa tuore basilika ja oliiviöljy. Kasvispitoisuus 82 %.

PIZZA PICCOLO HAWAII 120 G

Herkullinen välipalapizza, johon aidon maun tuovat palvi- ja ilmakuivattu kinkku, raikkaat ananas­kuutiot, pehmeästi basilikalla ja oreganolla ryyditetty tomaattikastike sekä täyteläinen mozzarella­juusto.

VISPIS MANSIKKA 130 G

Mansikoista, laktoosittomasta kuohukermasta ja mannasuurimoista valmistettu vaahdotettu marjaisa välipala. Maun ja rakenteen pehmentäjäksi lisätty kermaa. Korkea marjapitoisuus 32 %. Laktoositon.

Saarioinen

Valmisruoka, syksyn kausituote, markkinoilla 27.8.2015-26.1.2016

LUUMU-VANILJAKIISSELI 200 G

Kerroskiisseli kermaisesta vaniljasta ja täyteläisestä luumusta.

Saarioinen

Säilyvät tuotteet, markkinoille 1.11.2015

CREAMY RANCH-MAJONEESI 270 ML

Täyteläinen ja maukas, monikäyttöinen maustettu majoneesi. Ranch on sour cream -tyyppinen majoneesi­kastike, joka tyypillisesti maustetaan sipuleilla, yrteillä, pippureilla ja paprikalla. Tuttu maku sipseistä, uusi majoneesissa! Sopivaa tulisuutta chipotle-chilistä.

MANGOMARMELADI 230 G

Paistonkestävä mangomarmeladi, soveltuu sekä leivontaan

että täytteeksi kakkuihin ja myös paahtoleivän päälle.

Dronningholm

Säilyvät tuotteet, markkinoille 1.11.2015

DRONNINGHOLM KARVIAISHILLO 340 G

Pehmeän raikas herkutteluhillo vihreistä karviaisista. Soveltuu erinomaisesti juustojen ja pikkuna­posteltavien kanssa nautittavaksi. Myös jälkiruokiin ja täytteeksi leivonnaisiin.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Anu Lehtinen, Saarioinen Oy,

puh. (03) 244 7350, 050 529 8569

Sähköposti: anu.lehtinen@saarioinen.fi

Kuluttajaneuvonta puh. 08001-78052

Tuotekuvat Saarioisten uutuuksista löytyvät osoitteesta www.saarioinen.fi/kuvapankki