Saarioinen Oy

Saarioisten 20 000 euron palkinnon voittanut videobloggaaja Joona jakaa rakkauden tekoja tamperelaisille tänään maanantaina.

Mitä on rakkaus? Sitä luotaa Saarioisten #sisältöontärkein -kilpailun voittanut tubettaja Joona Kuuskoski neliosaisessa videosarjassaan. Kuuskoski voitti Saarioisten Poketti-välipalan lanseeraamiseksi järjestetyn kilpailun, jossa haastettiin videobloggaajat eli vloggaajat suunnittelemaan maailman eeppisin videopostaus.

Joonan idea oli yksinkertaisuudessaan nerokas. Voittajavideon budjetin, 20 000 euroa, hän halusi käyttää hyvän tekemiseen ihmisille; tutuille, naapureille, tuntemattomille, neljässä eri kaupungissa, esimerkiksi ostamalla heille jotain pientä. Kuuskosken ideoiman videon sanomana toimii ”rakkaus on rahaa arvokkaampaa”.

Yhden videon sijaan Joona päätti tehdä videoita neljä. Nyt tuotanto on hyvässä vauhdissa: neljästä videosta on kuvattu jo kolme, ja neljäs video kuvataan Tampereella tänään maanantaina.

Tähän mennessä Joonan videoilla kohtaamat onnekkaat ovat saaneet muun muassa työpaikan virkistysrahaa kiitokseksi hyvästä asiakaspalvelusta, ilmaisia leffalippuja ja lahjakortin auton kipeästi tarvittuun huoltoon. Päiväkodin lapset ovat saaneet roppakaupalla leluja ja pelejä ja raskasta asiakaspalvelutyötä tekevät saivat hemmotteluillallisen ja pääsivät hierojalle.

Reaktiot ovat olleet tyrmistyneitä ja onnellisia, eikä kyyneliltäkään ole vältytty.

”Ei kai tässä ole mitään juttua takana?” kysyy leffalipun saanut ohikulkija ensimmäisellä videolla.

Ei ole, Kuuskoski vakuuttaa. Raha ei tuo onnea ja rakkaus on rahaa arvokkaampaa, mutta kilpailun palkkiorahoilla saa tehtyä monet onnelliseksi.

Tänään siis tamperelaisilla on mahdollisuus törmätä vaikka kadulla kulkiessaan Joonan kuvausryhmään ja päästä rakkaudenosoituksen kohteeksi.

Haastattelupyyntöjä ja tarkempia kuvausaikatauluja varten ota yhteyttä:

Viestintäpäällikkö Anu Lehtinen, Saarioinen, puh. 050 529 8569

Saarioinen lanseerasi yhteistyössä opiskelijoiden kanssa kehitetyn välipalan – Poketit. Ja Poketeissa, kuten elämässäkin sisältö on tärkein. Siksi järjestimme Sisältö on Tärkein -kilpailun, jossa haettiin eeppisintä tapaa tehdä hyvää sisältöä videopostauksen muodossa.

Saarioinen on kotimainen perheyritys ja yksi Suomen johtavista ruokataloista. Saarioinen toimii hyvän arjen puolesta tarjoamalla maistuvaa ruokaa, lihaa, lihavalmisteita ja säilyviä tuotteita päivän eri ruokailuhetkiin. Saarioinen on markkinajohtaja useilla toimialueillaan. Saarioisten liikevaihto vuonna 2014 oli 282,3 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 1340 henkilöä. Saarioisilla on tehtaita Kangasalla, Valkeakoskella ja Huittisissa sekä pääosin Baltian markkinoille tuotteita tekevä valmisruokatehdas Virossa