Saarioinen Oy

Saarioinen Oy:n nykyisen toimitusjohtajan Ilkka Mäkelän jäädessä eläkkeelle Saarioinen Oy:n hallitus on valinnut Matti Karppisen Saarioinen Oy:n toimitusjohtajaksi 1.11.2016 alkaen.

Ilkka Mäkelä jatkaa Saarioinen Oy:n hallituksen jäsenenä hallituksen puheenjohtajan alaisuudessa hallituksen erityistehtävissä 31.3.2017 asti, jolloin hän jää eläkkeelle.

”Hallitus uskoo, että Matti pystyy uudistamaan Saarioisten toimintaa kuluttaja- ja asiakaslähtöisesti vahvan osaamisensa ja kokemuksensa ansiosta”, sanoo Saarioisten hallituksen puheenjohtaja Kaisu Avotie. Matti Karppinen työskentelee nyt Saarioisten vähittäiskauppaliiketoiminnan johtajana ja on toiminut aiemmin mm. Apetit Oyj:n toimitusjohtajana ja Atria Oyj:n Ruotsin liiketoimintojen toimitusjohtajana.

Ilkka Mäkelä on työskennellyt Saarioisten palveluksessa yli 30 vuotta ja toimitusjohtajana viimeiset 10 vuotta. ”Saarioisten hallitus ja omistajat kiittävät Ilkkaa pitkästä ja ansiokkaasta työstä yhtiön hyväksi”, kiittää hallituksen puheenjohtaja Kaisu Avotie.

Tampereella 2.9.2016

Lisätietoja: Kaisu Avotie, Saarioinen Oy, hallituksen puheenjohtaja, puhelin 040 842 2302

Saarioinen lyhyesti

Kotimainen perheyritys Saarioinen on helpottanut suomalaisten arkea ja luonut merkittäviä makumuistoja jo 60 vuoden ajan. Tänä päivänä olemme yksi Suomen johtavista ruokataloista 259,6 miljoonan euron liikevaihdolla (2015).

Kangasalan Sahalahdella sijaitsevan Saarioisten kartanon ympärille on kasvanut moderni ruokatalo. Kangasalan lisäksi hyvää ruokaa valmistuu Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1325 saarioislaisen voimin. Yhdessä valmistamme puhtaista raaka-aineista suomalaisten lempiruokia – sekä klassikoita että tulevia uusia suosikkeja.