Saarioinen Oy

Kauppatieteiden maisteri Eero Kinnunen (46 v.) on nimitetty Saarioisille johtajaksi vastuualueenaan liiketoiminnan kehittäminen. Eero tulee johtaja Kari Tupelin seuraajaksi Karin jäädessä eläkkeelle ensi vuodenvaihteessa.

Eerolla on vahva ja monipuolinen kokemus elintarviketeollisuuden johtotehtävistä muun muassa Fazerilta ja Apetitilta. Eero on toiminut Apetit Oyj:n talousjohtajana vuosina 2006–2016 ja viimeksi Apetit Oyj:n johtajana vastuualueena strategiset hankkeet.

Eero aloittaa Saarioisten palveluksessa 2.5.2017.

Lisätietoja:

Matti Karppinen, toimitusjohtaja Saarioinen Oy puh. 040 8448 692

Saarioinen on tehnyt suomalaisten lempiruoat jo 60 vuoden ajan. Saarioinen on suomalainen perheyritys ja johtava valmisruokatalo n. 260 miljoonan euron liikevaihdolla (2015). Olemme kotoisin Kangasalan Sahalahdelta, Saarioisten Kartanosta. Lisäksi Saarioisten herkullista ruokaa tehdään Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1 300 saarioislaisen voimin. Saarioinen vaalii perinteitä ja kehittää samalla jatkuvasti uutta yhdessä suomalaisten kanssa. Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957 - www.saarioinen.fi