Saarioinen Oy

Herkullisen curryn kokkaa nyt viidessä minuutissa!

Helposti kypsennettävät ja tuoreista raaka-aineista valmistettavat Saarioisten 5 vaille valmis -ateriat saavat rinnalleen kaksi trendikästä uutuutta, jotka on suunnattu etnisten ruokien ja voimakkaiden makujen ystäville.

5 vaille valmis -curryt sisältävät kaikki maukkaaseen, thaimaalaisittain maustettuun curry-ruokaan tarvittavat ainekset: mukana on valmiiksi pilkottuja kasviksia ja kypsennettyä lihaa sekä keitettyä riisiä. Lisäksi pakkaukset sisältävät herkullisen maustekastikkeen ja limelohkon, jolla viimeistelet curryannoksen.

Hauskaa ja helppoa kokkailua: kypsennä aineksia noin viisi minuuttia ja nauti!

5 VAILLE VALMIS GREEN THAI CURRY 340 G

Maustettuja kypsiä suomalaisia broilerkuutioita, soijapapua, kesäkurpitsaa, paprikaa ja kii­nankaalia. Lisäkkeenä keitettyä riisiä. Mukana makukastikepussi, jossa mm. kookosmaitoa ja vihreää currytahnaa.

5 VAILLE VALMIS RED THAI CURRY 340 G

Maustettuja, kypsiä suomalaisia porsaanlihakuutioita, mm. punaista paprikaa, bambunver­soja, kiinankaalia ja punasipulia. Lisäkkeenä keitettyä riisiä. Mukana makukastike, jossa mm. kookosmaitoa ja punaista currytahnaa.

Valmisruoka, markkinoille 30.8.2017

TÄYTELÄISET KIUSAUKSET SYKSYYN

Tuttu Valio Koskenlaskija® maustaa ja mehevöittää uusia jaettavia kiusauksia, jotka sopivat koko perheelle.

CHEDDAR-JAUHELIHAKIUSAUS 650 G

Suikaloidusta perunasta, naudanlihasta, makeasta maissista ja Koskenlaskija Ruoka Cheddarista valmistettu, tacomaustettu ja maissilastuilla kuorrutettu pehmeän juustoinen kiusaus.

JUUSTOINEN KINKKUKIUSAUS 650 G

Suikaloidusta perunasta, savustetusta kinkusta ja Valio Koskenlaskijajuustosta valmistettu kiusaus, jonka makuun palsternakka tuo pehmeyttä ja hieman makeutta.

HERKULLISIA PIIRAKOITA – MAISTUVAT SELLAISENAAN TAI TUUNATTUNA

HERKKU VEGGIE 150 G

Herkullinen vegaaninen kasvispiirakka. Maukas vehnätaikinakuori sisältää maissihiutaleita sekä kaurajauhoa. Piirakan mehevä täyte on maukasta, täyteläisesti maustettua bulgur-vehnää ja soijarouhetta. Maistuu sellaisenaan tai lempimausteilla tuunattuna. Kasvispiirak­ka on proteiinipitoinen ja hyvä pehmeän rasvan lähde sekä maidoton, laktoositon ja kananmunaton.

HERKKU LIHIS 150 G

Perinteinen ja mehevä lihapiirakka, jossa maukkaan, vehnälesettä sisältävän kuoren sisällä on run­sas ja lihaisa täyte naudanlihasta. Maistuu sellaisenaan tai lempimausteilla tuunattuna.

Lihapiirakka on proteiinipitoinen ja hyvä pehmeän rasvan lähde sekä maidoton, laktoositon ja kananmunaton.

VEGAANINEN RIISIPIIRAKKA 6 KPL 420 G

Vegaaninen vehnäkuorinen riisipiirakka on uudistettu klassikkoversiosta. Piirakan kuoressa on vehnän lisäksi trendikästä täysjyväspelttijauhoa ja puurossa täysjyväkau­rarouhetta rikastamassa tuotteen makua ja ravintosisältöä. Tuote on maidoton, kananmunaton ja hyvä pehmeän rasvan lähde.

OIKEIN SYÖMINEN ON HELPPOA: TÄYDENNYSTÄ BALANSSI-SARJAAN

Balanssi-ateriat sisältävät vähintään puolet suositellusta päivittäisestä kasvisten määrästä. Balanssi-tuotteissa on Sydänmerkki, joka kertoo elintarvikkeen olevan ravitsemuksellisen sisältönsä puolesta tuoteryhmässään suositeltava vaihtoehto.

BALANSSI NAUDANPAISTIATERIA 320 G

Naudanliha-savupaprikakastiketta, perunapalsternakkapyreetä, marinoituja kidneypapuja ja porkkanaa & vihreitä pitkiä papuja.

BALANSSI JUURES-PAPUKEITTO 360 G

Juureksista, voipavuista ja kikrheneistä valmistettu sosekeitto. Maustettu tuorejuustolla ja mm. yrteillä ja currylla.

SUOSITTU RUUKKUSARJA LAAJENEE

RIISTARUUKKU 300 G

Mureaa saksanhirveä ja kylmäsavuporoa haudutettuna perunan, juuresten ja juustokastikkeen kanssa.

Leikkeleet

PIENI PIPPURIHÄRKÄ 130 G

Makureunaltaan raikkaan pippurinen, tuoksultaan mausteinen kokolihatuote. Murea ja mehukas. Maku selkeän pippurinen. Kokolihatuote on valmistettu naudanpaistista.

Kausituotteet syksyn juhliin

Markkinoilla 25.10.–23.12.2017

SILLIHERKKU 250 G

Matjessillistä, majoneesista ja smetanasta valmistettu täyteläinen herkku, jota maustavat tilli ja omenahiput.

SAVULOHIHERKKU 250 G

Suomalaisesta savukirjolohesta, majoneesista ja jogurtista valmistettu täyteläinen herkku, jota maustavat sitruuna ja omenahiput.

Dronningholm

Markkinoilla 1.9.–31.12.2017

DRONNINGHOLM KIRSIKKAHILLO 340 G

Aidolla vaniljalla maustettu aromikas kirsikkahillo herkutteluhetkiin ja juustopöytään.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Anu Lehtinen, Saarioinen Oy,

puh. (03) 244 7350, 050 529 8569

Sähköposti: anu.lehtinen@saarioinen.fi

Kuluttajaneuvonta puh. 08001-78052

Tuotekuvat Saarioisten uutuuksista löytyvät osoitteesta www.saarioinen.fi/kuvapankki