Saarioinen Oy

Saarioinen etsii parhaillaan Lempiruoka 2018 -kilpailulla suomalaisten lempiruokareseptejä. Kilpailu jatkuu kesäkuun loppuun.

Saarioisten tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaisten lempiruokia ovat pizza, pihvi ja leike, lasagne, poro- ja riistakäristys sekä uunikala. Lempiruoissa on kuitenkin alueellisia eroja, mikä näkyy myös Saarioisten Lempiruoka 2018 -kilpailuun tähän mennessä osallistuneiden resepteissä.

”Suomalaiset ovat osallistuneet aktiivisesti äitienpäiväviikolla käynnistyneeseen lempiruokakisaan ja reseptejä on tullut satoja aina lohi-pinaattipastasta ja tryffeli-sienirisotosta merimiespataan, poronkäristykseen ja mustikkakukkoon. Monelle meistä lempiruoka on syntynyt oman äidin keittiössä ja siksi lempiruokareseptitkin vaihtelevat ruokaperinteiden mukaan alueittain. Iloksemme osallistuminen kisaan on ollut aktiivista ympäri Suomen”, kertoo Saarioisten markkinointi- ja viestintäjohtaja Tia Yrjölä.

Saarioinen etsii kisallaan uusia lempiruokia. Voittajaresepti kehitetään tuotteeksi ja tuodaan kauppoihin vuonna 2018. Reseptejä kerätään kesäkuun loppuun saakka, ja voittaja valitaan kymmenen eniten ääniä saaneesta reseptistä. Voittaneen reseptin lähettäjä pääsee kahden hengen ruokamatkalle Italiaan. Kisan säännöt löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.saarioinen.fi/lempiruoka

Linkki edelliseen tiedotteeseen.

Lisätietoja:
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Tia Yrjölä, Saarioinen Oy, puh. 050 593 21 68, tia.yrjola@saarioinen.fi
Viestintäpäällikkö Anu Lehtinen, Saarioinen Oy, puh. 050 529 8569, anu.lehtinen@saarioinen.fi 

Saarioinen lyhyesti

Saarioinen on tehnyt suomalaisten lempiruoat jo 60 vuoden ajan. Saarioinen on suomalainen perheyritys ja johtava valmisruokatalo n. 260 miljoonan euron liikevaihdolla. Olemme kotoisin Kangasalan Sahalahdelta, Saarioisten Kartanosta. Lisäksi Saarioisten herkullista ruokaa tehdään Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1 300 saarioislaisen voimin. Saarioinen vaalii perinteitä ja kehittää samalla jatkuvasti uutta yhdessä suomalaisten kanssa. Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957 - www.saarioinen.fi