Saarioinen Oy

Saarioinen uudistaa klassikkoruoista tutuksi tullutta annosateriasarjaansa. Pakkausten uusi raikas ilme ja punaiset muovirasiat ilmestyvät kauppoihin elo–syyskuun aikana. Lisäksi annosateriasarja täydentyy kahdella herkullisella uutuuspasta-aterialla.

Saarioisten annosateriasarjaan kuuluu todellisia klassikkoruokia. Tutut kotiruoat, kuten Lihapyörykät ja muusi sekä Broileria kermakastikkeessa, ovat nyt entistäkin raikkaammissa pakkauksissa. Lisäksi hellävarainen kypsennys säilyttää annoksissa kotoisan makumaailman ja raaka-aineet on aseteltu houkuttelevammin esille.

Toinen uudistuva annosateriaryhmä on hitaasti haudutetut ruoat, kuten nostalgiset ja laadukkaat Poronkäristys ja Palapaisti. Hitaasti haudutetut ruoat ovat lapsuudesta tuttuja ruokia, joihin liittyy lämpimiä makumuistoja, mutta joita enää harvoin tehdään kotona. Ne haudutetaan perinteiseen tapaan täyteläisten makujen ja mureuden saavuttamiseksi. Hitaasta haudutuksesta kerrotaan myös pakkauksissa.

Syyskuussa kaikkiin annosaterioihin vaihtuvat kierrätettävät punaiset muovirasiat.

- Punainen väri rasioihin valikoitui kuluttajatestien perusteella. Punaisten rasioiden kierrätettävyys, raikkaus ja erottuvuus kannustivat muutokseen. Ja onhan punainen myös Saarioisten brändiväri, sanoo tuoteryhmäpäällikkö Laura Hiltunen.

Annosateriasarja täydentyy syyskuussa kahdella uutuudella. Italialaisesta keittiöstä tutut täyteläisen kermainen pekonipasta Pasta Carbonara ja sitruunainen Pasta Pollo Limonello ovat herkullisia moneen tilanteeseen sopivia aterioita.

Yhden hengen aterioiden kysyntä kasvaa

Kotitalouksista 76 % on yhden ja kahden hengen talouksia*. Kaikista kotitalouksista valmisruokaa syö viikoittain 36 % ja sitä syödään useimmin päivän pääaterioilla, lounaalla ja päivällisellä**.

- Annosaterioiden käyttö kasvaa jatkuvasti ja niille on selvä tarve erityisesti pienissä talouksissa. Haluamme uudistuksella vastata tähän kysyntään. Kuluttajat arvostavat yksilöllisyyttä, helppoutta ja nopeutta sekä tuttuja klassikkoruokia, joihin ei kyllästy. Nyt halutaan syödä monipuolisesti erilaisia ruokia, välillä vaikka sushia, toisinaan makunystyröihin ja tunteisiin vetoavia klassikkoruokia, toteaa Hiltunen.

Annosateriasarjan uudistuksen avulla Saarioinen vaalii perinteistä suomalaista ruokaperinnettä ja helpottaa kuluttajien arkea. Sarjaa täydentävät uutuudet on kehitetty erityisesti aikuiseen makuun sopiviksi.

Lisätiedot:

Laura Hiltunen, tuoteryhmäpäällikkö, puh. 0500 501 930, laura.hiltunen@saarioinen.fi

Lue lisää muovirasioiden uudistuksesta.