Saarioinen Oy

Saarioinen maistatti 5 vaille valmiita Teryaki-kanawokkeja Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 19. -21.1.2018. Mikä tuotteessa kiinnosti kuluttajia?

Saarioisten maistattaa herkullisia tuotteita yllättävissäkin paikoissa.  Näin teemme tuotteita tutuksi ja saamme kuluttajilta suoraa palautetta.

Matkamessuilla 19. - 21.1.2018 Helsingin Messukeskuksessa Saarioinen maistatti 5 vaille valmista Teryaki-kanawokkia. Tavoitteena oli kertoa uudesta tavasta valmistaa ruokaa vaivatta ja vieläpä tuoreista raaka-aineista. 5 vaille valmis -tuotteessa on kaikki raaka-aineet samassa pakkauksessa, joten kotona ei synny ruoanvalmistushävikkiä.

Saarioisten messuosastolla vieraili noin 10 000 kuluttajaa, ja tuotetta pääsi maistamaan 5200 henkilöä.

Tuote otettiin hyvin vastaan, ja se sai todella positiivista palautetta kokonaisuudessaan. ”Kasvisten runsas määrä herätti kiinnostusta ja erityisesti mausta pidettiin. Moni kommentoi, että on vaikeaa osata itse maustaa etnisiä ruokia juuri sopivan rohkeasti, niin kuin  tässä oli tehty. Kyllä ruoanlaitto on nyt tehty helpoksi.”, tuoteryhmäpäällikkö Laura Hiltunen kommentoi Saarioisten messuosastolla.

Uutuutena tuotesarjaan tulee helmikuun alussa 5 vaille valmis Korean BBQ -wok.