Ihmisiltä ihmisille – toimitusjohtaja Ilkka Branderin tervehdys

Saarioinen uudisti vuoden alussa liiketoimintarakennettaan. Palastelimme yhtiötämme hieman pienempiin kokonaisuuksiin, jotta tekeminen pysyisi riittävän asiakaslähtöisenä ja toiminta ketteränä.

Monesti yhtiön mittakaavan kasvaessa tekijöiden etäisyys asiakkaaseen ja sitä kautta kuluttajaan helposti kasvaa. Kaikki yritykset haluavat kasvaa, mutta kasvu tuo luonnollisesti mukanaan myös aina haasteita. Me haluamme pitää itsemme notkeana ja kuuntelevana kumppanina.

Uskon, että näillä muutoksilla olemme jatkossa yhä paremmin kiinni syömisen muutoksessa ja kuluttajan tarpeiden ymmärtämisessä. Uskon myös, että pystymme tuomaan teille entistäkin maistuvampia uutuuksia ja ideoita kehittää liiketoimintaanne. Haluammekin yhdessä omien asiakkaidemme kanssa tarjota kuluttajalle parhaan kokemuksen herkullisten ruokien parissa.

Yhtiömme tarina sai alkunsa Saarioisten kartanon pelloilta ajatuksesta, että voisimmeko valmistaa ruokaa niin, että joku muu pääsisi sitten kotona vähän helpommalla. Se edellytti hyvää ymmärrystä ihmisten arjesta, mutta toisaalta myös kokeiluja ja rohkeutta kertoa heille, että on ihan hyväksyttävää käyttää valmista ruokaa. Jotkut innostuivat kovasti. Jotkut taas meitä paheksuivat, kun sitä kautta muka vähättelimme äitien roolia keittiössä.

Meidän rooli on tehdä herkullista ruokaa ja kehittää syömistä. Tapahtui se sitten kaupassa käynnin jälkeen kotona tai lounasravintolassa. Parhaiten me onnistumme siinä silloin, kun olemme lähellä asiakasta ja kuluttajaa.

Ihan niin kuin silloin aikanaan!

Ilkka Brander
toimitusjohtaja
Saarioinen Oy