Italia lautasella -sarja radiossa

Makumatka Italiaan Sikke Sumarin johdolla käynnistyy 4.3. Italia lautasella -sarjan valloittaessa Radio Novan aallot.

Saarioinen ja Radio Nova nostavat matkakuumetta Italiaan maaliskuun ajan. Mikä olisikaan ihanampaa kuin reissu Italiaan? Ja se, mikä on olennaista onnistuneessa matkassa, niin ruoka ja erityisesti hyvä sellainen.

Lähdemme kolmen viikon makumatkalle Italiaan yhdessä Radio Novan juontajien ja Sikke Sumarin kanssa 4.3.-22.3. Sikke tutustuttaa Radio Novan aamun Minna Kuukan, joka on intohimoinen italiankävijä, ruoanlaittaja ja MasterChef VIP -voittaja, sekä Kimmon ja Markuksen Italia lautasella -tuoteperheeseen sekä saloihin kolmen viikon pikakurssin muodossa. Pikakursseja on luvassa aina maantaisin ja keskiviikkoisin, ja perjantaina luvassa on tietenkin pistarit. Kurssin lopussa voittajajuontaja julistetaan fanfaarein.

Italiassa kaikki ovat yhtä suurta perhettä, joten on sanomattakin selvää, että myös kuulijat pääsevät osallistumaan kampanjaan. Kampanjasivujen avulla kuulijat pääsevät äänestämään suosikkiannostaan sekä vaikuttamaan ohjelman sisältöön. Ja tietenkin, yksi onnekas palkitaan Italian matkalahjakortilla! Kampanjasivuun voi tutustua Valitse suosikkisi Saarioisten Italia lautasella -annoksista! - Radio Nova

Italia lautasella -tuotteiden taakse kätkeytyy mielenkiintoisia tarinoita Italiasta. Ateriat on kehitetty yhteistyössä Sikke Sumarin kanssa. Ja kuka olisikaan parempi makuopas meille kuin tunnettu suomalainen kokki, ravintoloitsija ja keittokirjailija!

Pysy kuulolla, ciao!

Italia lautasella -sarjamme täyttää jo 3 vuotta

Tiesitkö muuten, että vankan suosion omassa kohderyhmässään saavuttanut Italia lautasella -sarjamme täyttää tänä vuonna jo kolme vuotta? Sarjan tuotteiden taakse on alusta alkaen kätkeytynyt aitoja tarinoita Italiasta. Ateriat on kehitetty yhteistyössä kokki ja ravintoloitsija Sikke Sumarin kanssa. Siken kanssa olemme luoneet monta herkullista annosta ja uusimpana tulokkaana sarjassa on Ahven-mascarponerisotto pisalaisittain. Valmistimme tämän kermaisen risoton italialaisesta risottoriisistä, suomalaisesta ahvenfileestä ja pehmeän täyteläisestä mascarponejuustosta. Pisan kaupungista inspiraationsa saanut risotto on maustettu italialaisittain fenkolilla ja valkoviinillä ja saa kalarisotolle sopivan säväyksen sitruunamehusta ja sitruunankuoresta.