Saarioinen Oy

Laatu näkyy Saarioisilla sekä toiminnan että tuotteiden laadussa. Laadun seurannassa ovat tuotannossa tehtävät maistatukset avainasemassa. Mutta mitä Saarioisten 60-luvulta peräisin olevassa huoneentaulussa sanotaan laadusta?

Saarioisten työntekijöille laatu on tekemisen perusta. Laatua varmistetaan ruoanvalmistuksen jokaisessa vaiheessa alkaen raaka-aineiden vastaanottotarkastuksista aina pakkausmerkintöjen oikeellisuuteen.

”Jokaisen tuotteemme tulee olla yhtä herkullinen. Siksi seuraamme tarkkoja kirjallisia reseptejä ja jokainen tuotantoerä arvioidaan aistinvaraisesti. Kaikki Saarioisten maistajat ovat koulutettuja maistajia ja läpäisseet haju- ja makuaistia koskevat testit”, kertoo Saarioisten laatu- ja vastuullisuusjohtaja Anneli Hautaniemi.

Haluamme olla luottamuksen arvoisia

Laadun takeena Saarioisilla on useita laatusertifikaatteja, kuten ISO9001 vuodesta 1995 alkaen. Ohjeistukset ja toimintamallit poikkeustilanteiden varalle varmistavat nekin toiminnan laadun ylläpitämistä.

Laatu on ohjannut Saarioisten toimintaa jo vuosikymmenet. Kuten Saarioisten seinällä yhä oleva, 60-luvulta peräisin huoneentaulu sen toteaa: ”Jos sinä et tarkasta laatua, asiakkaasi tekevät sen”. Saarioisten saama palaute käydään sellaisinaan läpi tuotannon viikkopalavereissa; vastaamisen ja raportoinnin ohella palautetta hyödynnetään toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Haluamme olla asiakkaillemme luottamuksen arvoisia sekä tunnettuja laadukkaista ja herkullisista tuotteista!