Saarioinen Oy

Talvilomalla kaivataan nopeasti lämmitettävää syötävää herkullisesta mausta tinkimättä. Saarioisten uusista isoista lasagneista riittää haarukoitavaa useammalle, ja klassikkoruoka maistuu takuulla kaikille perheenjäsenille. Lasagne on saatavilla mehevänä lihaversiona ja trendikkäänä kasvisversiona.

Lasagne on yksi suomalaisten kestosuosikkiruoista. Saarioisten Lempiruokatutkimuksessa* 35−49-vuotiaat mainitsivat lasagnen ykköslempiruoakseen, ja kaiken ikäiset vastaajat huomioiden lasagne oli suosikkiruokien listalla sijalla kolme.

”Pitkä haudutus uunissa ja erinomaiset raaka-aineet tekevät lasagnesta suussa sulavan herkun, joka maistuu kaikille”, kertoo tuoteryhmäjohtaja Marja Joutsen Saarioisilta.

Perinteinen Lasagne on lihaisan maukas

Lasagnen resepti on uudistettu täysin. Perinteisessä Lasagnessa on runsaasti lihaa takaamassa herkullisen maun. Tomaattisen jauhelihakastikkeen lisäksi Lasagnessa on juustoista valkokastiketta. Täyteläisen maun kruunaavat leppäsavupekoni, tilkka punaviiniä, yrtit ja mustapippuri.

Kasvislasagnessa maistuvat monipuoliset kasvikset

Kasvislasagne puolestaan on kasvisruokailijoiden uusi suosikki ja maukas vaihtoehto myös perinteisen lasagnen ystäville. Kasvislasagnessa on tuorepastalevyjen välissä tomaattista kasviskastiketta ja juustoista valkokastiketta. Se sisältää tomaatin lisäksi monipuolisesti erilaisia kasviksia, mm. punaisia linssejä, kvinoaa, punaista paprikaa ja omenaa.

Molemmissa lasagneissa käytettävät tuorepastalevyt valmistetaan Saarioisten Sahalahden tehtaalla. Lasagnet on pakattu uudenlaiseen, hieman aiempaa syvempään ja kapeampaan vuokaan, jossa ruoka kypsyy entistä mehevämmäksi. Molemmat isot lasagnet ovat laktoosittomia ja ne myydään 600 gramman pakkauksissa, jotka sopivat mainiosti perheen kesken jaettaviksi.

Saarioisten muita isoja laatikoita ovat syksyllä 2017 markkinoille tulleet isot kiusaukset: Valio Koskenlaskija® Ruoka Cheddarilla aateloitu Cheddar-jauhelihakiusaus 650 g sekä Valio Koskenlaskijajuustolla® maustettu Juustoinen kinkkukiusaus 650 g.

*Saarioisten lempiruokatutkimus 4/2017, Cintin paneeli, N=1004