Saarioinen käynnisti 2017 kisan, jossa etsittiin uutta lempiruokahaastajaa. Voittaja valittiin kuluttajien ja asiantuntijaraadin yhteistyönä lähes 500 reseptin joukosta.
Saarioinen kehittää tulevaisuuden lempiruoat yhdessä kuluttajien kanssa. Lempiruokakisanvoittajatuote, riihimäkeläisen Anne Kiurun kehittämä lihapata aasialaisella twistillä, hurmasi yhdistämällä mummolan karjalanpaistiin liittyvät makumuistot ja Aasian mausteet. Saarioisten äidit ovat jatkojalostaneet voittajareseptistä valmiin tuotteen, Possuruukun aasialaisittain, joka tulee kauppoihin elokuun viimeisellä viikolla.
”Kiinnostus lempiruokakisaa kohtaan oli kova ja saimme kaikkiaan noin 500 reseptiehdotusta. Suomalaiset näkivät tässä mahdollisuuden tuoda oma lempiruokansa koko Suomen ulottuville. Voittajatuote lanseerataan osaksi supersuosittua ruukkusarjaamme, joka helposti haarukoitavana on lounasruokaa parhaimmillaan”, kertoo Tia Yrjölä Saarioisilta.