Saarioinen Oy

Saarioisten 200 gramman klassikkopizza on vauhdittanut monen opiskelijan opintoja ja toiminut pikkutunneilla kotiin palatessa suolapalana.

Saarioisten 200 gramman klassikkopizza on vauhdittanut monen opiskelijan opintoja ja toiminut pikkutunneilla kotiin palatessa suolapalana. Keräsimme pizzastamme makumuistoja ja niinhän se on, että Saarioisten pizza herättää tunteita. Eikä ihme, maistuuhan se vuodessa reilut 10 miljoonaa kertaa.

Pizzamme paistetaan Saarioisten Valkeakosken tehtaalla. Suosikkimautkin ovat pysyneet melko samoina vuodesta toiseen. Saarioisten pizzat tunnistat iloisen värikkäistä pakkauksista. Myynnissä kärkisijaa pitää Jauhelihapizza, mutta hyvin lähellä tulevat myös Kinkku-, Meetvursti- ja Tonnikalapizza. Kokosimme muutamia suomalaisten pizzoistamme lähettämiä muistoja kaikkien iloksi.

”Kylmä jauhelihapizza matkaeväänä autossa. Naminami! Mikään ei ole niin hyvää!”

”Muistoissani palaan tuonne vuoteen 1991, ja ala-asteelle. Sattui kerran niin, että koulussa ruokana olikin PITSAA, ensimmäistä kertaa ikinä! Ja tietysti Saarioisten pitsaa. Voi tuota onnen päivää ekaluokkalaiselle tytölle ja toki koko koululle. Hyväähän se oli silloinkin.”

”Opiskelijakommuunin lattialla istuen, muuttolaatikoiden keskellä Saarioisten kinkkupizzaa kylmänä. Coca colaa ja paras ystävä seurana. Paras kimppa-asumisen aika ja superhauska toinen opiskeluvuosi olivat vasta edessä.”

”Kalastusreissujen ehdoton suosikki toimii kylmänä tai grillattuna!”

”Olin lukion jälkeen kesätöissä kuukauden ja joka ikinen päivä hain lähimmästä kaupasta evääkseni Saarioisten pizzan ja italiansalaatin. Ne vaan maistuivat niin hyvältä yhdessä.”

”Kyllä se paras muisto on intissä kamiinan lämmössä paistettu Saarioisten jauhelihapizza. Aivan mahtava muistaa vieläkin kuinka hyvää se oli niihin intin eväisiin verrattuna ja vieläkin on hyvää”

”Kun olin festareilla Ruisrockissa 2015, ainut mieluinen ja tietysti hyvä nopea ruoka oli Saarioisten pizza. Se on niin täyteläisen makuinen ja aina maistuva. Aina pienenä sain sitä, kun olin onnistunut jossain (kuten kokeissa koulussa).”

”Opiskelija-aikaan Saarioisten jauhelihapitsa muodostui todelliseksi pikaruoaksi. Kylmä pitsa taitettiin kahtia ja ääntä kohti :) Nopeaa, hyvää ja maha tuli täyteen.”

”Olen 35-vuotias, ja jauhelihapizza on kulkenut mukanani läpi elämän. Jo ennen kouluikää uutuusherkkuna, kouluiässä välipalana, ammattikouluaikaan omassa kämpässä jopa illallisena ja työelämässä eväänä. Välillä kylmänä ja välillä lämpimänä. Maistuu molempina. Pitkille automatkoille otan aina evääksi, helppo syödä, kun käärii kylmänä rullalle.”

”Pienenä tuli vietettyä kaikki ajat hevostalleilla ja mikäs muukaan oli paras eväs, kuin Saarioisten jauhelihapizza, joka ei tarvinnut edes mikroa ollakseen hyvää.. sitä sitten vedettiin viikosta toiseen :D”