Saarioinen Oy

Tarjoiltiinko syntymäpäivilläsi maksalaatikkokakkua? Koristaako olkapäätäsi ”I love maksalaatikko” -tatuointi? Kysyitkö ”rusinoilla vai ilman” ennen kuin kysyit ”tuletko puolisokseni”? Saarioisten maksalaatikko on ruoka, jolla on vannoutuneet faninsa, ja nyt etsimmekin Suomen suurinta maksalaatikkofania.

– Maksalaatikko on Suomen suosituin ja ostetuin valmisruoka, jonka suosio on säilynyt vankkumattomana vuosikymmenestä toiseen. Kiitos siitä kuuluu maksalaatikkofaneillemme, joille tämä Maksalaatikkopäivä on omistettu. Odotammekin innolla, millaisia fanitarinoita ja rakkaudentunnustuksia maksalaatikolle Suomen suurimman maksalaatikkofanin haku nostaa esiin, kertoo Saarioisten kuluttajakokemuksesta vastaava johtaja Tia Yrjölä Saarioisilta.

Jos siis suhteesi maksalaatikkoon on erityisen intohimoinen, ilmoittaudu mukaan kilpailuun osoitteessa www.saarioinen.fi/maksalaatikko tai ilmianna ystäväsi, jonka maksisfanitus on vertaansa vailla. Kolme kovinta kandidaattia maksalaatikkofaniksi mittelöi himoitusta tittelistä Maikkarin Possen livelähetyksessä perjantaina 9.10.2020. Maksalaatikkofanin haku on käynnissä myös Radio Novan aamuissa. Pääpalkintona kilpailussa maineen ja kunnian lisäksi on matkalahjakortti todellisen maksalaatikkofanin pyhiinvaelluskohteeseen – Liverpooliin.

Maksalaatikkopäivää vietetään 10.10.

10.10. vietettävää Maksalaatikkopäivää on juhlittu vuodesta 2017 alkaen, kun Saarioisten Maksalaatikko täytti 60 vuotta. Maksalaatikko on paitsi yksi kansallisruoistamme, myös Suomen ostetuin valmisruoka-ateria1), jota myydään lähes 9 miljoonaa rasiaa vuodessa. Kangasalla, Sahalahden tehtaalla valmistettavan Saarioisten Perinteisen Maksalaatikon resepti on säilynyt muuttumattomana aina vuodesta 1957 asti.

Suomen suurin maksalaatikkofani 2020 -kilpailu:
www.saarioinen.fi/maksalaatikko

1) Lähde: Nielsen Homescan valmisruoan valmiit ateriat, 52 viikkoa arvossa päättyen 14.6.2020

Lisätietoja:

Tia Yrjölä, johtaja, Kuluttajakokemus, Saarioinen Oy, puh. 050 593 2168, sähköposti: tia.yrjola@saarioinen.fi