Saarioinen Oy

Saarioisten osasto Fast Food & Cafe -messuilla Helsingin messukeskuksessa 6.-7.3. loisti iloisen punaisissa väreissä. Maistatimme kävijöillä Foodservice-valikoimasta löytyviä Vegekebakoita sekä Maalaisperunasalaattia ja Nuudelisalaattia tuunattuna. Pääsimme esittelemään tapahtumassa Saarioisten salaattikonseptia ja vahvaa osaamistamme ruoan ratkaisuissa.

- Salaattipohjamme, Vegekepakkomme ja Vege-majoneesimme saivat runsaasti positiivista palautetta. Saimme myös asiakkailta tietoa heidän toiveistaan ja miten voisimme olla heille myös jatkossa avuksi ja näin tuottaa onnistuneen asiakaskokemuksen, kertoo asiakkuusjohtaja Pekka Markkula tyytyväisenä.

Tuotemaistatuksesta saatiin vahvistusta tuotteiden esiintuomiseen jatkossakin. Nyt esitellyssä salaattikonseptissa oli mukana runsas joukko hyviä salaatteja sellaisenaan salaattipohjana käytettäväksi tai asiakkaiden tuunattavaksi. Messuilla esittelimme muun muassa Maalaisperunasalaatin, jota oli tuunattu chorizokuutioilla ja persiljalla sekä kapriksilla. Lisäksi tarjosimme nuudelisalaattia, jota oli hiukan tuunattu vihreällä ja punaisella chilillä, tuoreella korianterilla, limen mehulla ja Saarioisten mangolimekastikkeella.

- Parhaan vastaanoton näillä messuilla saimme pienyrittäjiltä, kuten kahvilan pitäjiltä ja ravintoloitsijoilta. Tavoitimme siis juuri oikean kohderyhmän, joille oli ilo tarjota helppoja ja laadukkaita ratkaisuja erilaiset ruokavaliot huomioiden. Vaikuttaa siltä, että tällaisille terveellisille, maukkaille, laadukkaille ja helpoille salaattipohjaisille ratkaisuille on tarvetta ja kysyntää, toteaa Markkula.