Saarioinen Oy

Saarioisten Äitien herkulliset ruoat maistuivat Power Cup -turnauksessa, joka on lasten ja nuorten suurin lentopallotapahtuma. Yhteensä tapahtumassa ruokailee 7 000 lasta ja nuorta. Power Cup järjestetään vuosittain ja Saarioisten herkulliset ateriat ovat olleet tarjolla jo useampana vuonna.

Lentopallon vuoden suurinta tapahtumaa Power Cupia vietettiin Kuopiossa 7. - 10.6. Tapahtuma on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus ja täynnä peliä, iloa ja yhteenkuuluvuutta.

Suurturnaukseen osallistui tänä vuonna 841 joukkuetta ja noin 7 000 lasta ja nuorta. Alkupäivien vesisade ei menoa haitannut, vaan nuoret nauttivat turnajaisista joka päivä.

Saarioisten herkulliset Äitien valmistamat ruoat varmistivat kisakunnon turnajaisten aikana. Tarjolla lounaaksi ja päivälliseksi oli muun muassa lihamakaronilaatikkoa, lasagnea, pyöryköitä ja riistakäristystä sekä päivittäinen kasvisvaihtoehto kuten bataatti-kvinoapyörykät tai kasvislasagne. Tapahtuman ruokailujen koordinointi vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta kuljetusten alkaen, sillä ruokailujen tulee sujua mutkattomasti.

”Tapahtuma sujui vauhdikkaasti ja ruoat maistuivat nuorille sekä heidän huoltajilleen”, iloitsi Saarioisten asiakaspäällikkö Virpi Luukkonen.