Saarioinen Oy

Saarioinen ja Vaasan järjestivät hyväntekeväisyystempauksen, jonka tulot lahjoitettiin Hope ry:n hyväksi. Tempauksen keskipisteenä oli Vaasanin ruokarekka, josta myytiin hot dogeja Lapin hiihtokeskuksissa.

Saarioinen lahjoitti Hope ry:n hyväksi järjestettyyn hyväntekeväisyystempaukseen herkulliset hot dog -täytteet. Etelä-Suomen hiihtolomaviikolla Ylläksellä, Pyhällä ja Rukalla nähtiin leipomoyhtiö Vaasanin tunnuksilla teipattu ruokarekka, josta hiihtolomalaiset saivat ostaa edullisesti hot dogeja.

Myyntitulot lahjoitettiin lyhentämättömänä Hope ry:lle, joka tukee vähävaraisten lasten harrastustoimintaa ja tarjoaa lapsille vapaa-ajan elämyksiä.

Ruokavalokuvaaja Sami Revon rakentamassa, kansainvälistäkin huomiota ja ihailua herättäneessä Unimog-ruokarekassa valmistettiin korkealaatuisia minihodareita niin seka- kuin kasvissyöjillekin. Täytteeksi sai valita Saarioisten Grilliwurst Chorizoa tai nakkeja ja Spicy Chili -majoneesia.

Syö hyvää, tee hyvää -kiertueen lahjoitussummalla saadaan monelle lapselle ikimuistoisia elämyksiä. Hiihtokeskustempaus oli myös omiaan muistuttamaan lomalaisia kuinka saa helposti hyvää ruokaa ulkoilupäivään ja arkiruokailuunkin. Hodarisämpylän väliin voi jokainen valita mieleisensä täytteet.

Street food -tyyppinen ruoka on Suomessakin nousussa ja tähän trendiin Saarioinenkin vastaa kesällä markkinoille tulevilla uutuuksilla. Grilliwurstien, Grillitassujen, Burgerpihvien ja erilaisten salaattien ympärille on helppo rakentaa maistuva ja monipuolinen ruoka, jonka laittamiseen voi osallistua koko perhe.

Saarioinen ja Vaasan jatkavat street food -tuoteyhteistyötä kesän ajan.

Lue Vaasanin tiedote hyväntekeväisyystempauksesta.