Saarioinen Oy

Me Saarioisilla sanomme: ”Se, mikä tehdään, tehdään täysillä. Se, mitä ei tehdä, ei tehdä ollenkaan.”

Nyt me saarioislaiset olemme saaneet tehdä yhdessä asiakkaidemme kanssa täysillä töitä sen eteen, että ihmiset saavat ostaa haluamaansa ruokaa Suomessa. Haastavaksi tilanteen on tehnyt se, että ruoan kysyntä ruokakaupoissa nousi nopeasti tavanomaista korkeammaksi samaan aikaan, kun ravintolasektori törmäsi kysynnän romahtamiseen.

Asiakkaidemme ja Saarioisten osaamisen yhdistäminen ja samaan suuntaan ponnistaminen ovat johtaneet siihen, että toimituskyky koko ruokaketjussa on säilynyt hyvänä. Tilanne on nähdäkseni juuri nyt tasaantumassa ja rauhoittumassa, mutta siihen emme voi nykytilanteessa luottaa ollenkaan. Varautuminen uusiin yllättäviinkin käänteisiin ja valppaus muuttuvan tilanteen seuraamisessa auttavat meitä pitämään ruoan saatavuuden hyvänä myös jatkossa.

Kokonaan toinen asia on Suomen ravintolasektorin vakava tilanne. Toivon ja uskon, että valtiovalta tekee tässä tilanteessa oikeat ja vahvat päätökset, jotka turvaavat ravintolasektorin yritysten ja työpaikkojen säilymisen.

Yhdessä ja täysillä,

Matti Karppinen

Ja sitten olemme me, joiden mielestä ruoka ja sen tekeminen on parasta ikinä; reseptit, kokkaaminen ja kehittäminen. Vuonna 1957 teimme siitä itsellemme työn, ja syntyi Saarioinen, Sahalahden kirkonkylään, jossa se on edelleen.