Saarioinen Oy

Saarioisten Balansseissa on puolet päivän kasviksista. Tästä innostui myös Sikke Sumari, jonka kanssa käynnistettiin yhteistyö iloisissa merkeissä.

-Pitihän tähän yhteistyöhön lähteä mukaan. Olin kuullut Balanssi-tuotesarjan lupauksen ja täytyy myöntää, että mielenkiintoni heräsi, vaikka en ole aiemmin valmisruokien parissa juuri tehnyt töitä, Sikke Sumari sanoo omaan suorapuheiseen tyyliinsä.

Sikke kertoo jo omassa kodissaan saaneensa aina hyvänmakuista ruokaa ja siitä lähteneen myös oman ruoanlaittoinnostuksensa. Hän on ehtinyt vuosien aikana käydä yhden, jos toisenkin ruoka-aiheisen kurssin.

- Ruoan hyvä maku on ollut minulle ratkaisevan tärkeää. Ulkomaillakin etsin aina ruoan puhtaita makuja, joista saan inspiraation omaan kokkailuun, hän taustoittaa.

Yhteistyön hedelmät

Siken kanssa tehty yhteistyösopimus kattaa muun muassa useamman videon sekä artikkeleita. Ensimmäiset videot julkaistaan Saarioisten Facebookissa sekä Siken omissa some-kanavissa syyskuussa.  Suunnitelmissa on myös aivan uuden Balanssi-tuotteen kehittäminen yhteistyössä.

-Sikke oli erinomainen löytö antamaan vähän vetoapua Balanssien markkinoinnissa, toteaa yhteistyöhön liittyvän videon kuvauksissa Sahalahdella mukana ollut markkinointipäällikkö Päivi Ikonen.

Sikke pääsi kuvauspäivän aikana tuotekehittäjä Helena Simulaisen ja tuoteryhmäpäällikkö Laura Hiltusen johdolla tutustumaan myös Balanssien valmistukseen aivan valmistuslinjan äärelle.

-Sain myös maistaa tuotteita suoraan linjalta. Eivät jääneet laisinkaan mauttomiksi ja minut yllätti niiden raikkaat ja monipuoliset raaka-aineet sekä kasvisten suuri määrä, Sikke tiivisti kokemuksensa.

Sikke ihasteli kuvausten lomassa Saarioisten vanhoja historiakuvia ja huomasi heti, että täällä ruokaa tehdään kuin kotonakin, tosin vähän isommissa padoissa.

Kuvauspäivän aikana otettiin useita otoksia niin Innolassa, kartanolla kuin rantasaunallakin. Sikke kannusti, ideoi ja nosti tunnelmaa vielä ilta-auringon laskiessa Längelmäveden taakse. Tämän naisen kanssa ei voi kuin nauraen tehdä töitä!

Katso videot yhteistyöstämme.