Saarioinen Oy

Saarioisten messukiertueen pääroolissa on yksittäisen tuotteen sijaan valmis ratkaisu. Uusi salaattikonsepti on helppoakin helpompi: kokoa ja tarjoile!

Uuden salaattikonseptin ydin ovat valmiit salaattipohjat, joihin Saarioinen tarjoaa helpot reseptit. Herkulliset, vaihtelevat salaatit syntyvät hetkessä salaattipohjalla ja parilla kolmella aineksella.

Konsepti sisältää valmiiksi lasketut ohjeelliset ravintoarvot sekä ainesosaluettelot allergeenikorostuksin. Erityisruokavaliot on huomioitu, ja kasvisruokaosaajana Saarioinen tarjoaa vinkit tasapainoiseen ruokailuun.

Monipuolista helposti

Saarioisten ketjumyyntipäällikkö Mikael Ollila on hyvillä mielin voidessaan ilahduttaa asiakkaita uudella lähestymistavalla. Konsepti on valmis ratkaisu arjen haasteisiin ja samalla se virkistää aterioijia.

– Salaattikonsepti tuo vaihtelua, kun ei tarvitse aina kattaa linjastoon tai lautassalaatteihin sitä kiinankaaliraastetta, sanoo Mikael Ollila.

Ollila uskoo kasvisruokailun lisääntyvän selkeästi. Tarjonta on jo monipuolistunut ja fleksaajien ryhmä vain kasvaa.

– Tänään nautitaan maukas salaattilounas ja huomenna voi syödä hyvällä omatunnolla juustoisen uunimakkaran, hän kuvaa.

Uusi Täysjyvä-papusalaatti

Kespron messuilla esitellään erilaisia salaattipohjia Nuudelisalaatista Pikkelöityyn punasipuliin ja Raikkaasta kasvissalaatista Couscoussalaattiin.

Maistettavana on uusi Täysjyvä-papusalaatti kahdella reseptillä. Täysjyvä-broilersalaatin lisäksi tarjolla on vegaaneillekin sopiva Jyviä, papuja ja avocadoa.

Tuotteena Täysjyvä-papusalaatti on hyvä esimerkki Saarioisten ajattelutavasta. Markkinajohtajan tehtävä on kehittää koko tuoteryhmää tarjoamalla jalostetumpia tuotteita ja uudenlaisia, tämän päivän kysyntään vastaavia herkkuja.

Nähdään Saarioisten salaattimaistiaisissa näillä Kespron messuilla:

24.08 OULU
05.09 LAHTI
07.09 TAMPERE
12.09 TURKU
14.09 KUOPIO
21.09 HELSINKI