Saarioinen Oy

Suomalainen ruoka säilyy vahvana ja uudistuu. Perinteinen suomalainen ruoka saa rinnalleen yhä uusia mielenkiintoisia makuja maailman eri ruokakulttuureista. Ruoka merkitsee yhä useammalle enemmän, ja toiveet sekä vaatimukset ruoan laadun osalta kasvavat. Haluamme herkullista ruokaa yhä vaivattomammin, yksilöllisemmin ja moniin syömisen tilanteisiin.

Saarioisten historia nojaa vahvasti ruokaan ja ruoan tekemiseen. Olemme olleet niin kotien kuin ruoan ammattilaistenkin apuna yli 60 vuotta. Tästä perinteestä on ollut hyvä ammentaa ja muuttua syömisen muutoksen vaatimusten mukana.

Foodservice-asiakkaille haluamme olla luotettava kumppani, jonka palvelu, osaaminen ja ruoan valmiit osat auttavat parhaan kuluttaja- ja asiakaskokemuksen luomiseksi omille asiakkaille. Haluamme ymmärtää Foodservice-asiakkaidemme tarpeet ja tarjota niihin soveltuvat parhaat ratkaisut.

Tässä onnistuaksemme emme pyri määrään vaan laatuun. Haluamme, että jokainen tuotteemme on tinkimättömästi herkullinen, ne auttavat valmistamaan helposti hyvää ruokaa ja säästävät myös aikaa ja energiaa. Tässä tarvitsemme teiltä kaikilta palautetta ja näkemyksiä.

Lopullinen onnistuminen löytyy lautaselta ja mitataan asiakkaiden tyytyväisyydestä. Toivomme, että haastatte meidät ja annatte mahdollisuuden tarjota ideoita ja ratkaisuja erinomaisten aterioiden valmistamiseen sekä valmiita aterianosia omien asiakkaidenne hurmaamiseksi. Tähän haasteeseen haluamme tarttua vahvalla osaamisella, perinteitä kunnioittaen, samalla kuitenkin maailman mauista kiinnostuneina, ja olemalla uteliaita tulevaisuuden ruoan ratkaisuista.

Pekka Markkula
Asiakkuusjohtaja Foodservice