Saarioinen Oy

Saarioisten ruukkusarjan ulkoasu uudistuu ja sarjaa täydentää uutuutena Kasvisruukku. Ruukkutuotteiden ostajat kertovat ostavansa tuotteita pääasiassa niiden herkullisen maun (44 %) ja hyvien makuvaihtoehtojen (44 %) vuoksi.

Uusi Kasvisruukku maistuu kaikille, sopii vegaaneille

Kasvisruokavaliota ilmoittaa noudattavansa yksi kymmenestä suomalaisesta, ja 3 % suomalaisista on vegaaneja. Puolet suomalaisista (52 %) arvioi lisäävänsä kasvisten käyttöä.

Saarioisten ruukkusarja täydentyy uudella Kasvisruukulla, joka sopii kasvis- ja vegaaniruokavalioon, mutta maistuu kaikille. Kasvisruukku sisältää värikkäitä kasviksia ja papuja sekä rapeaa vesikastanjaa. Lisänä ruukussa on mausteinen kastike, joka saa täyteläisyyttä kookosmaidosta. Lämmittävinä mausteina tuotteessa on mm. inkivääriä, chiliä ja kuminaa. Kasvisruukku on laktoositon, gluteeniton ja vegaaninen. Uutuustuote tulee kauppoihin lokakuun lopussa.

Ruukkujen pakkausulkoasu uudistuu entistäkin houkuttelevammaksi syys-lokakuussa 2020

Uuden ulkoasun avulla ruukkujen tunnistettava design päivitetään entistä houkuttelevammaksi
ja herkullisemmaksi. Pakkauksen tuotenimi erottuu selkeästi. Pakkaustestissä uutta ilmettä kuvailtiin sanoilla herkullinen, selkeä ja houkutteleva.

Lähde: Pakkausdesigntutkimus 06/2020, Mielipiteeni.fi-tutkimuspalvelu, N=610, CINT kuluttajapaneeli 2016 ja 3/2020, N=1044.