Saarioinen Oy

Saarioisten uudet Enemmän marjaa, vähemmän sokeria -hillot on kehitetty yhdessä kuluttajien kanssa. Kuluttajat pääsivät vaikuttamaan muun muassa hillojen makeuteen ja sokerin määrään. Uusissa hilloissa on 30 % vähemmän sokeria kuin vastaavissa muissa hilloissa, herkullisesta mausta tinkimättä. Lisäksi uusissa hilloissa on reilusti marjaa tai hedelmää – marjapitoisuus on 50 %.

Enemmän marjaa, vähemmän sokeria -hillot on pakattu pienempiin, 320 gramman purkkeihin, ja niiden helposti avattavat easy open -kannet parantavat käytettävyyttä. Hillopurkeissa on myös houkutteleva ja selkeä design, ja etiketissä kerrotaan hillon sisältävän aiempaa vähemmän sokeria.

Sarjan herkulliset hillomaut ovat vadelma, puolukka sekä lettuhillo, joka sisältää omenaa, mansikkaa, mustikkaa ja vadelmaa, ja niitä voi käyttää aivan kuten aiemminkin, esimerkiksi lettujen ja pannukakun kyytipoikana tai värikkäänä hillosilmänä jogurtin tai puuron kera.

Enemmän marjaa, vähemmän sokeria -hillot täydentävät Saarioisten markkinajohtajan asemaa hillot-tuoteryhmässä. Suomalaisista kotitalouksista 62 % ostaa kaupasta valmiita hilloja. Ostetuin hillomaku vuodesta toiseen on mansikkahillo, mutta puolukkahillon ostaminen kasvaa kuitenkin voimakkaimmin. (Lähde: Nielsen, Pt-ostot Suomessa 2019)

Uutuushillot näkyvät kevään aikana vahvasti digitaalisessa mainonnassa, kuten isoimpien kaupunkien ulkomainoksina ja MTV3-kanavalla ohjelmayhteistyönä Talent-ohjelman yhteydessä.

Lettuhillo, vähemmän sokeria 320 g, on samettisen pehmeä lettuhillo mansikoista, mustikoista ja vadelmista.

Puolukkahillo, vähemmän sokeria 320 g, on raikas ja kotona tehdyn makuinen puolukkahillo.

Vadelmahillo, vähemmän sokeria 320 g, on hienostuneen aromikas vadelmahillo herkutteluhetkiin.