Ruokahävikin vähentäminen on alan kaikille toimijoille jokapäiväinen haaste. Olemme omalta osaltamme tehneet kaikkemme, jotta tuotannossamme hävikin määrä on mahdollisimman pieni. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ympäristölle aiheutuvan kuormituksen pienentämiseksi entisestään.
Valmiit tuotteemme ovat 100 % ruokaa, jonka vuoksi ravintolan keittiössä ei synny enää hävikkiä ruoan valmistuksessa. Valmiit salaatit, erilaisiin annoskokoihin soveltuvat pihvit, pyörykät ja muut aterian osat on valmistettu helpottamaan annosten suunnittelua. Tuotteiden tinkimättömästi herkullinen maku takaa sen, että lautanen tulee syötyä tyhjäksi ja näin myös lautashävikkiä on helppo vähentää. Juuri näistä tekijöistä koostuu oikeasti vastuullinen ruoka.
Mottomme on, että vain syöty ruoka on oikeasti vastuullista. Herkullisesta vastuullisuudesta kertoo lautashävikin väheneminen. Siksi haluamme olla suunnannäyttäjä ja kehittää yhdessä asiakkaidemme kanssa maistuvimpia aterioita. Tyhjäksi syöty lautanen, hymy ja iloinen kiitos keittiölle on varmasti kaikkien toivetila.
Ilahdutetaan yhdessä lempiruoilla!