Saarioinen Oy

Saarioinen tuo jälleen yhdessä suomalaisten kanssa kehitetyn uutuuden markkinoille. Adan kirjolohipasta hurmaa niin aikuiset kuin lapset.

Saarioinen etsi viime vuonna uutta Lasten Lempilaatikkoa tv- ja radiokampanjalla. Kilpailu innosti suomalaiset lähettämään lastensa lempiruokareseptit Saarioisten Äideille, ja saimmekin 1 070 toinen toistaan herkullisempaa Lempilaatikkoideaa. Yhden voittajan sijaan palkitsimmekin kaksi tulevaa Lempilaatikkoa.

Kymmenen parhaaksi äänestetyn reseptin joukosta voittajiksi valittiin kylmäsavulohesta ja pennepastasta valmistettu vuoka sekä linsseistä ja jauhelihasta valmistettu tomaattinen pasta. Ensimmäinen voittajista, Adan kirjolohipasta, tulee tammikuun lopussa markkinoille. Samaan aikaan markkinoille tulee muitakin lasten makuun kehitettyjä uutuustuotteita.

Adan kirjolohipasta on laadukas pennepastasta, kylmäsavukirjolohesta ja tuoreesta kirjolohesta valmistettu herkullinen pastavuoka. Makuun mehevyyttä tuo kermainen kastike, jota maustavat mustapippuri, tilli ja sitruuna. Kirjolohta uutuustuotteessa on 19 %. Adan kirjolohipasta on yhdessä lasten kanssa kehitetty valmiiksi tuotteeksi, mutta hurmaa herkullisuudellaan koko perheen.

Adan kirjolohipastan mainonta käynnistyy televisiossa helmikuussa. Sen, ja samaan aikaan markkinoille tulevien lasten annosateriauutuuksien mainonta on kehitetty yhdessä lasten kanssa, aivan kuten ateriatkin.

Seuraavaksi Saarioisten Äidit testaavat kilpailun toisen voittajan, Jaakon linssipastan Sahalahden isoissa uuneissa ja mittaavat siihen kuuluvat ainesosat sopiviksi, jotta niistä riittää koko Suomelle. Sen jälkeen maku testataan vielä yhdessä lasten kanssa, ennen kuin toinen Lempilaatikko saadaan markkinoille.