Kastikeliha n. 390 g
Tuote on poistunut valikoimasta.
Viipaloitua sian kylkeä. Viipaleen paksuus n. 3 mm.
- G
- L
-
| Per 100 g | |
|---|---|
| Energia (kJ) | 1340 kJ |
| Energia (kcal) | 320 kcal |
| Proteiini | 15 g |
| Hiilihydraatit | 0 g |
| - sokerit | 0 g |
| -- laktoosi | 0 g |
| Rasva | 30 g |
| - tyydyttyneet rasvahapot | 9,9 g |
| - kertatyydyttymättömät rasvahapot | 11 g |
| - monityydyttymättömät rasvahapot | 3,3 g |
| Kolesteroli | 54 mg |
| Ravintokuitu | 0 g |
| Natrium | 0,10 g |
| Kalium | 190 mg |
| Kalsium | 8 mg |
| Magnesium | 12 mg |
| Fosfori | 110 mg |
| Rauta | 0,6 mg |
| Sinkki | 1,7 mg |
| A-vitamiini RE | 23 µg |
| Tiamiini (B1) | 0,68 mg |
| Riboflaviini (B2) | 0,17 mg |
| Niasiini NE | 5,4 mg |
| Foolihappo | 2 µg |
| Pyridoksiini (B6) | 0,30 mg |
| C-vitamiini | 0 mg |
Aineosat
Suomalainen sianliha.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Sianlihakastike: Ruskista sianlihaviipaleet pienissä erissä kuumalla pannulla ja siirrä kattilaan. Ruskista 5 rkl vehnäjauhoja lihasta irronneessa rasvassa ja lisää hienonnettu sipuli. Ruskista vielä hetki. Lisää n. 6 dl vettä pannulle ja sekoita kastike tasaiseksi. Kaada kastike lihojen päälle kattilaan. Lisää 1-2 tl suolaa kastikkeeseen ja sekoita. Anna kiehua hiljaisella lämmöllä n. ½ h. Tarjoa perunoiden ja etikkapunajuurten tai -kurkkujen kera.
Säilytysohje
+4 °C (max +6 °C).
Tuotenumero
7952
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
2399795200008
Myyntierän EAN-koodi
6412004079526
Paino
n. 390 g
Pakkaus
Muovirasia, muovipussi