Delivalikoima

Delivalikoima

Food Service -tuotteistoomme uusi Delivalikoima

Food Service -tuotteistoomme uusi Delivalikoima

Saarioisten Food Service Delivalikoiman tuotteilla onnistut ilahduttamaan asiakkaitasi ”kuin itse tehdyllä” ruoalla. Valikoimasta löytyy uuden tyyppisiä tuotteita ja ratkaisuja eri asiakastarpeisiin. Lisäksi tarjoamme käyttövinkkejä ja reseptejä.

Delivalikoiman tuotteet ovat tinkimättömästi herkullisia hinta-laatu -suhteessa arvokkaampia ja vaativampaankin makuun sopivia tuotteita. Ne on valmistettu perinteisillä valmistusmenetelmillä, tuotteissa on paljon käsityötä ja ne valmistetaan pienemmissä erissä tilausten mukaan.

Uusi Delikeittiömme sijaitsee Valkeakoskella ja sitä tukee myös muiden paikkakuntiemme vahva ja laaja osaaminen. Ruokaisat piirakat: Deli Kinkkupaprika- ja Deli Lämminsavukirjolohipiirakka ovat laktoosittomia vuoden alusta lähtien ja Deli Pinaatti-fetapiirakka on vähälaktoosinen. Juhlat lähestyvät, suosittelemme tarjolle Deli Juustokakkua.

Delisti tinkimättömästi herkullista!

Food Service Delivalikoiman tuotteet ovat tilaustuotteita delikeittiöstä

Food Service Delivalikoiman tuotteet ovat tilaustuotteita delikeittiöstä

FOOD SERVICE DELIVALIKOIMAN TILAUSOHJEET:

Food Service Delivalikoima on valmistettu perinteisillä valmistusmenetelmillä, tuotteissa on paljon käsityötä ja ne valmistetaan pienemmissä erissä tilausten mukaan. Emme valmista tuotteita varastoon. Tästä johtuen pyydämme hyvissä ajoin lähestymään asiakaspalvelua tai asioitanne hoitavaa asiakasvastuullista ja varmistamaan tilaustuotteiden saatavuus. Yhdessä ennakoimalla ajoissa, varmistamme, että tuotteet ovat saatavilla oikea-aikaisesti.

  1. Varmista, että tuotteet ovat tilattavissa omassa tilausjärjestelmässä.
  2. Suunnittele ja tee tilaus mahdollisimman ajoissa, mielellään toimituspäivässä huomioit vähintään viikon.
  3. Tilaus- ja toimitusrytmi tuotteilla on minimissään 48 tuntia. Tässä onnistuminen vaatii ennakoivaa toimintamallia.

Parhaan toimitusvarmuuden saavutamme säännöllisissä tilauksissa, joissa on huomioitu myös tilauksen volyymi.

Suurimmissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa kannattaa tehdä ennakkotilaus vähintään kuukautta ennen. Näin voimme varmistaa raaka-aineiden ja keittiön resurssien riittävyyden. Autamme mielellämme ruokaratkaisujen suunnittelussa – Delisti tinkimättömästi herkullista!