Pyörykät vyöryvät uudessa koossa ja pakkauksessa

Saarioisten pyörykät ja pyöryköiden pakkaukset uudistuvat. Pyöryköiden uusi pienempi koko sopii hyvin arjen ruokailuun ja sen lisäksi dippailuun, naposteluun, hodarien täytteeksi tai moneen muuhun käyttöön. Pyöryköiden uusi pakkaus on uudelleensuljettava pussi, jossa on 67 % vähemmän muovia kuin aiemmassa rasiapakkauksessa.

Saarioisten uudet pienempikokoiset pyörykät sopivat moneen käyttöön! 

Pienempi kappalekoko tekee pyörykästä napakamman ja juuri oikean kokoisen, suuhun sopivan! Se pysyy koossa paremmin ja sopii täydellisesti ruokalajiin kuin ruokalajiin. Pyöryköitä voi dippailla, napostella sellaisenaan​ tai niillä voi täyttää hodari​n, herkutella salaatin joukossa​, sekoittaa kastikkeeseen, nauttia nuudeleiden kera, täyttää pitaleipiä, tehdä vartaita ja paljon muuta. ​

Saarioisten pyörykkäperheestä löytyy jokaiselle arkipäivälle oma maku ja ruokaidea​. Kaikki tuotteet ovat myös laktoosittomia ja gluteenittomia.

Valikoimassamme olevat pyörykät:

Kasvispyörykät

Broilerpyörykät

Uusi uudelleensuljettava pakkaus 

Upea uusi uudelleensuljettava pakkaus ilahduttaa ja sen ansiosta pyörykät säilyvät herkullisena pakkauksen avaamisen jälkeenkin. Lisäksi pussipakkauksessa on 67 % vähemmän muovia verrattuna vastaavaan rasiapakkaukseen. Säästetyn muovin määrä vastaa 523 000 kpl muovikasseja. 

Pakkauksessa ei ole teräviä reunoja ja se mahtuu pienempään tilaan, jolloin kotiinkuljetus on helppoa ja vaivatonta. Pussin avaaminen ja sulkeminen on helppoa niin liikkeessä kuin kotonakin. Lisäksi pussinsuu on suunniteltu niin, että käsi mahtuu kivasti sisään, jos kotimatkalla pikkunälkä yllättää. Kotona pussin saa taiteltua jääkaappiin sopivaksi ja se vie vähemmän tilaa kuin rasiapakkaus.  

Jokaisessa pyörykkäpakkauksessa on superhelppo reseptivinkki. Pakkauksesta on helppo kaataa lautaselle, pannulle tai pellille juuri haluttu määrä pyöryköitä. 

Tyhjäksi nautittu pussi hävitetään muovijätteen mukana. Se vie taiteltuna vain vähän tilaa kierrätysastiasta ja vähentää kotitalouden muovin määrää.