Saarioinen Oy

Kultakinkku-couscoussalaatti

Couscoussalaatin voit valmistaa ennakkoon, niin se ehtii maustua hyvin. Viimeistele salaatti ennen tarjoilua Saarioisten Kultakinkku –leikkeleviipaleilla. 

Ainekset

  • 2 dl couscousia tai bulguria
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • puolikas kurkku
  • 1 punainen paprika
  • 80 g manteleita
  • 3-4 rkl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • ½-1 sitruunan mehu
  • 2 rkl hunajaa
  • mustapippuria
  • kourallinen ruohosipulia
  • 1 rasia Kultakinkku 200 g tai
  • Kultakalkkuna 200 g

Valmistusohje

4-6:lle

Keitä couscous/bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Lohko kirsikkatomaatit ja kuutioi kurkku sekä paprika pieniksi kuutioiksi. Paahda mantelit kuumalla pannulla ja rouhi ne veitsellä. Sekoita kaikki salaatin ainekset ja mausteet keskenään isossa kulhossa. Anna maustua hetki. Kaada couscous-salaatti tarjoiluvadille tai annoskulhoihin. Pyöräytä leikkeleet rullalle ja asettele ne kauniisti couscoussalaatin vierelle. 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit