Saarioinen Oy

Lusikkamunkit

Ainekset

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 dl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 2 dl maitoa tai vettä
  • 2 munaa
  • 0,5 dl sulaa voita
  • munkkirasvaa tai öljyä paistamiseen
  • sokeria munkkien sokeroimiseen

Tarjoiluun

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää maito, munat ja voisula. Sekoita taikina tasaiseksi. Ota taikinasta ruokalusikallinen taikinaa ja auta toisella lusikalla kuuman öljyn joukkoon kypsymään. Kypsennä munkit ja sokeroi ne kuumina. Pursota mansikkamarmeladia munkkien sisään ohutta terävää tyllaa pursotinpussissa apuna käyttäen.​

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit