Saarioinen Oy

Metsäsienibruschetta eli Tunturibruschetta metsäsienillä

Neljälle hengelle

Ainekset

  • 4 viipaletta maalaisleipää
  • 1 valkosipulin kynsi
  • öljyä paistamiseen
  • 1 ruukku rucolaa
  • 1 rasia Metsäsienisalaatti 270 g
  • parmesanjuustolastuja ja oliiviöljyä viimeistelyyn

Valmistusohje

Kaada tilkka öljyä pannulle ja lisää halkaistu valkosipulin kynsi. Kuumenna ja lisää leipä-viipaleet pannulle. Paista leipiä molemmilta puolilta kunnes saavat väriä ja rapean pinnan.

Annostele rucolan lehtiä leiville ja lusikoi nokare Metsäsienisalaattia rucolapedille. Viimeistele leivät parmesanjuustolastuilla ja tilkalla öliiviöljyä.

Reseptin tuotteet