Saarioinen Oy

Metsäsienibruschetta eli Tunturibruschetta metsäsienillä

Neljälle hengelle

Ainekset

  • 4 viipaletta maalaisleipää
  • 1 valkosipulin kynsi
  • öljyä paistamiseen
  • 1 ruukku rucolaa
  • 1 rasia Metsäsienisalaatti 270 g
  • parmesanjuustolastuja ja oliiviöljyä viimeistelyyn

Valmistusohje

Kaada tilkka öljyä pannulle ja lisää halkaistu valkosipulin kynsi. Kuumenna ja lisää leipä-viipaleet pannulle. Paista leipiä molemmilta puolilta kunnes saavat väriä ja rapean pinnan.

Annostele rucolan lehtiä leiville ja lusikoi nokare Metsäsienisalaattia rucolapedille. Viimeistele leivät parmesanjuustolastuilla ja tilkalla öliiviöljyä.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit