Pääsiäistrifle
Pääsiäisen trifle eli kerrosjälkiruoka kootaan aprikoosin, nektariinin, kuohkean mascarpone-juuston mauista. Triflen voi valmistaa myös kannellisiin purkkeihin, jolloin jälkiruoan voi helposti napata mukaan vaikka retkelle.
Ainekset
- 1,5 dl kuohukermaa
- 250 g Mascarpone-juustoa
- 1,5 dl Aprikoosimarmeladi 230 g
- 1 tl vaniljasokeria
- 8 kpl Bastogne -keksejä
- 2 kpl nektariineja tai muita keltaisia hedelmiä
Valmistusohje
Valmista kermainen täytekerros vaahdotetusta kermasta ja mascarpone-juustosta. Lisää vaahtoon aprikoosimarmeladi ja vaniljaskeri.
Murenna keksit rouheasti käsin. Kerrosta laseihin tai lasiseen tarjoiluastiaan kerroksittain keksimurusia, kermaista täytekerrosta ja kuutioituja hedelmiä. Anna maustua kylmässä tarjoiluhetkeen saakka.