Saarioinen Oy

Pääsiäistrifle

Pääsiäisen trifle eli kerrosjälkiruoka kootaan aprikoosin, nektariinin, kuohkean mascarpone-juuston mauista. Triflen voi valmistaa myös kannellisiin purkkeihin, jolloin jälkiruoan voi helposti napata mukaan vaikka retkelle.

Ainekset

  • 1,5 dl kuohukermaa
  • 250 g Mascarpone-juustoa
  • 1,5 dl Aprikoosimarmeladi 230 g
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 8 kpl Bastogne -keksejä
  • 2 kpl nektariineja tai muita keltaisia hedelmiä

Valmistusohje

Valmista kermainen täytekerros vaahdotetusta kermasta ja mascarpone-juustosta. Lisää vaahtoon aprikoosimarmeladi ja vaniljaskeri.
Murenna keksit rouheasti käsin. Kerrosta laseihin tai lasiseen tarjoiluastiaan kerroksittain keksimurusia, kermaista täytekerrosta ja kuutioituja hedelmiä. Anna maustua kylmässä tarjoiluhetkeen saakka.

Reseptin tuotteet